Βροχές και καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. O καιρός θα είναι αίθριος με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας. Αναλυτικά:

Μακεδονία, Θράκη: λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες οι οποίες στη Μακεδονία πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές. Άνεμοι: ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες στην Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και κυρίως στα ορεινά της δυτικής Πελοποννήσου. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα στα νότια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι κατά τόπους έντονα. Άνεμοι: ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στη δυτική Κρήτη και τις νότιες Κυκλάδες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Άνεμοι: ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες πιθανώς ισχυρές στα ανατολικά. Άνεμοι: ασθενείς. Θερμοκρασία: από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.