Ένα βρέφος έξι μηνών και ένα αγόρι έξι ετών αγνοούνται από τις 13 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για δυο αδέρφια, τον Μοχάμεντ και τον Αμπάς Αλκαφάντζι, τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των οποίων δίνει στη δημοσιότητα το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Τα παιδιά αγνοούνται από τον Σεπτέμβριο, ύστερα από ναυάγιο που σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Φαρμακονησίου.

Ο έξι μηνών Μοχάμεντ Αλκαφάντζι, έχει ύψος 40 εκατοστά, ζυγίζει 3,5 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε πάνα και φανελάκι με το σχέδιο του Mickey.

Ο 6χρονος Αμπάς έχει ύψος 70 εκατοστά, ζυγίζει 30 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε κίτρινη μπλούζα, μαύρη ζακέτα, τζιν παντελόνι και ασημί αθλητικά παπούτσια.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ζητά από όποιον έχει πληροφορίες για τα παιδιά να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον οργανισμό, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000, ή από εξωτερικό στο +30 2107609550, καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Περισσότερες πληροφορίες: Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά - Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000, e mail: [email protected]