Στη μητέρα της δολοφονημένης Ανθής Λινάρδου περνάει με προσωρινή διαταγή του Πρωτοδικείου Κοζάνης η επιμέλεια των τριών παιδιών, έπειτα από την εξέταση των ασφαλιστικών μέτρων που κατατέθηκαν σήμερα. 

Όπως μεταδίδει το kozanimedia.gr, οι δύο πλευρές μέσω των δικηγόρων τους βρέθηκαν στα δικαστήρια της Κοζάνης, όπου κατέθεσαν τις θέσεις και η απόφαση ανακοινώθηκε δίνοντας την επιμέλεια στην μητέρα της άτυχης 37χρονης, έως και τις 18 Φεβρουαρίου οπότε θα εκδικαστεί και η οριστική απόφαση.

Να σημειωθεί πως απορρίφθηκε κάθε άλλο αίτημα που έχει να κάνει με περιουσιακά στοιχεία

Τι έδειξε η νεκροψία

Αποτροπιασμό προκαλούν τα στοιχεία της νεκροψίας - νεκροτομής, που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο 40χρονος αφού χτύπησε βάναυσα τη σύζυγό του στη συνέχεια την έπνιξε. 

Πιο αναλυτικά, ο θάνατος της Ανθής οφείλεται σε «πνιγμονή συνεπεία απόφραξης των αναπνευστικών οδών», ενώ το θύμα έφερε και θλαστικό τραύμα στο πίσω μέρος του κρανίου, το οποίο προηγήθηκε του πνιγμού.

Το τραύμα δείχνει ότι ο δράστης επιδίωκε πιθανότατα να αναισθητοποιήσει την άτυχη γυναίκα, η οποία κατά τη διάρκεια της πάλης τους προσπάθησε να αμυνθεί, προκαλώντας εκδορές στο σώμα του 40χρονου

Επίσης, εντοπίστηκαν πολλαπλές εκχυμώσεις στο πρόσωπο της 37χρονης και συγκεκριμένα στην περιοχή των οφθαλμών, στα ζυγωματικά και στο άνω και κάτω χείλος. Το πιο τραγικό της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι όλα αυτά συνέβαιναν την ώρα που τα τρία τους παιδιά κοιμούνταν σε διπλανά δωμάτια.

Στη συνέχεια, ο 40χρονος δράστης τη μετέφερε στο χωράφι της οικογένειας και την έθαψε.