Στο στούντιο βρίσκονται αυτές τις ημέρες ο γνωστός συμπαρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα Γιάννης Σερβετάς και ο καλός του φίλος και πρώην… «κάθαρμα» των ΑΜΑΝ, Βασίλης Πιπέρης.

Ο λόγος αυτής της συνάντησης είναι η ηχογράφηση ενός τραγουδιού για τη στήριξη της νεαρής Ασπασίας, η ιστορία της οποίας συγκλόνισε το πανελλήνιο το 2013, όταν πυροβολήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα και σήμερα δίνει τη δική της μάχη σε κέντρο αποκατάστασης της Λάρισας.

«Σήμερα μπήκαμε studio! Σύντομα θα μάθετε τι ακριβώς ετοιμάζουμε, όλους όσους με αγάπη δούλεψαν και δουλεύουν για το τραγούδι της Ασπασίας και του Μάικ !!!! Φιλαράκια μου σας ευχαριστώ! Είναι τόσοι πολλοί οι άνθρωποι που με αγάπη βάζουν ψυχή και καρδιά για να χαρίσουν χαμόγελα σε συνανθρώπους μας!!!! Stay tuned..» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Βασίλης Πιπέρης, ο οποίος πρόσφατα είχε πρωτοστατήσει ώστε να δοθεί στο κλειστό της Νεάπολης μία συναυλία για την οικονομική στήριξη της νεαρής κοπέλας που μαζί με τον «Μάικ», τον ειδικά εκπαιδευμένο για άτομα με αναπηρία σκύλο που βρίσκεται στο πλευρό της.

Τους στίχους αλλά και τη μουσική του τραγουδιού που εκτιμάται πως θα είναι έτοιμο σε περίπου δύο εβδομάδες, έχει γράψει η εκπαιδεύτρια του Μάικ, Έλενα Παλάγκα.