current views are: 5

17 Ιανουαρίου 2016
Δημοσίευση17:31

Τι είπε ο συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής στον Αλέξη Κούγια

Συγκλονιστική ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της 40χρονης στη Χαλκιδική από τον 34χρονο εν διαστάσει σύζυγό του, ο οποίος αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη του εξαφανίστηκε μαζί με το τετράχρονο παιδί.

Δημοσίευση 17:31’

Συγκλονιστική ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της 40χρονης στη Χαλκιδική από τον 34χρονο εν διαστάσει σύζυγό του, ο οποίος αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη του εξαφανίστηκε μαζί με το τετράχρονο παιδί.

Συγκλονιστική ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της 40χρονης στη Χαλκιδική από τον 34χρονο εν διαστάσει σύζυγό του, ο οποίος αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη του εξαφανίστηκε μαζί με το τετράχρονο παιδί του.

Ο συζυγοκτόνος επικοινώνησε στις 8 Ιανουαρίου, δύο ημέρες μετά το φονικό, με τον ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, πρώτα στο γραφείο του και έπειτα με τον ίδιο και ζήτησε να συναντηθούν.

Όπως διηγείται ο ποινικολόγος στο newpost.gr, η συνάντηση που έγινε σε αραιοκατοικημένη δεν διήρκεσε περισσότερο από πέντε λεπτά. Μάλιστα, ο κ. Κούγιας είπε στον 37χρονο «άσε το παιδί να επιστρέψει στους παππούδες και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, θα σε αναλάβω δωρεάν».

Ο κ. Κούγιας τόνισε πως φαινομενικά ο 37χρονος παρίστανε τον ψύχραιμο, αλλά περιέγραψε όπως τόνισε στο newpost «χωρίς να είμαι ψυχολόγος, νομίζω πως έμοιαζε πανικόβλητος». 

Ο συζυγοκτόνος διαβεβαίωσε ότι πράγματι θα παραδώσει το παιδί στους συγγενής του, αλλά τελικά δεν ξαναεπικοινώνησε μαζί του.

Ο Αλέξης Κούγιας φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας του 4χρονου έφτασε στη συνάντηση με ένα παλιό πράσινο αυτοκίνητο και φορούσε σκούφο για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, ο κ. Κούγιας δεν ενημέρωσε όλες αυτές τις μέρες τις αρχές για την συνάντηση και μόλις μετά την αποκάλυψη, σήμερα, του τηλεφώνησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, στους οποίους επιβεβαίωσε όσα είχε πει.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε έρευνα στην περιοχή των Μεγάρων, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο 35χρονος Αλβανός και το 4χρονο αγοράκι αναζητούνται σε όλη την Ελλάδα, ενώ την υπόθεση χειρίζεται τακτικός ανακριτής.


σχετικα αρθρα