Επτά τα θανάσιμα αμαρτήματα, επτά και οι πύλες της κολάσεως. Επτά και οι εφαρμογές σεξ που θα πρέπει να επαναλαμβάνετε, αν δε θέλετε να βρεθείτε στην... ηρεμία του παραδείσου! Τα 7 είδη του Σεξ

Πάρε το χρόνο σου, αγάπη μου!
Μην στραβομουτσουνιάζεις! Ο χρόνος - εκτός από χρήμα- είναι και απόλαυση! Το αισθησιακό σεξ, αυτό δηλαδή στο οποίο θα αφιερώσετε πολλά χάδια και προκαταρτικά, δεν έχει να κάνει με τον τελικό στόχο -άντε, να ολοκληρώνουμε- αλλά με τον τρόπο με τον οποίο θα φτάσετε εκεί. Κάτι σαν την προσωπική σας Ιθάκη του σεξ.

Ένα στα γρήγορα!
Σε εντελώς άλλο κλίμα από το χρονοβόρο, αισθησιακό σεξ το γρήγορο, αιφνιδιαστικό σεξ χρειάζεται κι αυτό ενίοτε. Κάτι σαν το σεισμό που σας πιάνει απροετοίμαστους: μπαίνεις μέσα, πετάς τη γόβα στο χαλάκι, λύνεις μαλλί, ανακατέβεις κόμη και βάζεις στόχο το φερμουάρ του παντελονιού του. Ο αιφνιδιασμός αυτός λειτουργεί αφροδισιακά, ισχυρίζονται οι ειδικοί.

Mrs... αυτοϊκανοποίηση
O γυναικείος αυνανισμός είναι πρώτος στη λίστα των αντρικών φαντασιώσεων. Θα του έρθει πιο οικονομικά από ένα εισητήριο και ποπ κορν στο σινεμά. Θα εκτιμήσει το γεγονός ότι μοιράστηκες μαζί του μια από τις πλέον προσωπικές σου στιγμές. Και θα μάθει -επιτέλους!- πώς το κάνουν σωστά.

Αυτό ξέρω, αυτό εμπιστεύομαι!
Δεν είναι κακό να αποζητάς το σεξ με το οποίο νιώθεις πιο οικεία! Μπορεί να μη διαθέτει τον ενθουσιασμό ή το πάθος άλλων διαδικασιών στην ερωτική συνεύρεση, αλλά είναι αυτό που ξέρεις και άρα που εμπιστεύεσαι. Σαν τους 120 κατασκευαστές πλυντηρίων: δεν αλλάζουν το απορρυπαντικό του (ούτε εσείς το λιπαντικό σας) με τίποτα.

Ζήτω το ζωικό βασίλειο!
Είδες τελικά πόσο χρήσιμα μπορεί να είναι τα ντοκιμαντέρ για τις τίγρεις; Το ζωώδες, αρχέγονο σεξ, εκείνο δηλαδή που ξυπνάει τους γείτονες και τρομάζει τα κατοικίδια, μπαίνει πανηγυρικά στη λίστα με τα απαραίτητα.

Παραδώσου λοιπόν...
Το ξέρεις, το γνωρίζεις, μην το αμφισβητείς. Είναι ο κυνηγός, ο κατακτητής. Άσε του λίγο χώρο να (του δώσει και να) το καταλάβει. Εσύ από δίπλα, δεν ξέρεις τίποτα. Τσιμουδιά! Μόνο τα ρούχα σου έχεις βγάλει, μόνο κάποιες αθώες αλλά προκλητικές στάσεις έχει πάρει και περιμένεις... να οργανώσει επίθεση..

Γυναικεία υπόθεση
Ώρα να πάρεις εσύ τα ηνία -όχι δηλαδή ότι δεν τα είχες. Πλησιάσέ τον με την έμφυτη, θυληκή τσαχνιπιά σου και ψιθύρισε του στο αυτί “θα επιθυμούσα να είμαι επικεφαλής απόψε”. Οδήγησέ τον στο κρεβάτι και δέσ' τον με φουλάρια στην κεφαλή, άρχισε να κάνεις τα κόλπα σου ενώ εκείνος έχει μηδενικό περιθώριο αντίδρασης. Ξέρω ότι όλη αυτή η διαδικασία σου ταιριάζει, αλλά μη το επαναλαμβάνεις συχνά... δε μπορεί να είσαι συνέχεια η κυριάρχος του παιχνιδιού!

Πηγή: t-life.gr