current views are: 7

18 Ιανουαρίου 2016
Δημοσίευση17:54

Τι κατέθεσε ο Κούγιας για τον συζυγοκτόνο της Χαλκιδικής

Νέα τροπή παίρνει η έρευνα για την ανεύρεση του 34χρονου συζυγοκτόνου Τζέιμς Κλοντ Λέσι, ο οποίος παραμένει άφαντος για 12η ημέρα μαζί με τον 4χρονο γιο του, μετά την κατάθεση του δικηγόρου Αλέξη Κούγια για την συνάντησή τους. 

Δημοσίευση 17:54’

Νέα τροπή παίρνει η έρευνα για την ανεύρεση του 34χρονου συζυγοκτόνου Τζέιμς Κλοντ Λέσι, ο οποίος παραμένει άφαντος για 12η ημέρα μαζί με τον 4χρονο γιο του, μετά την κατάθεση του δικηγόρου Αλέξη Κούγια για την συνάντησή τους. 

Νέα τροπή παίρνει η έρευνα για την ανεύρεση του 34χρονου συζυγοκτόνου Τζέιμς Κλοντ Λέσι, ο οποίος παραμένει άφαντος για 12η ημέρα μαζί με τον 4χρονο γιο του, μετά την κατάθεση του δικηγόρου Αλέξη Κούγια για την συνάντησή τους. 

Ο γνωστός ποινικολόγος κατέθεσε στην Ασφάλεια Κοζάνης ότι ο 34χρονος του τηλεφώνησε και συναντήθηκαν στα Μέγαρα, σε σημείο που καθόρισε ο καταζητούμενος και του ζήτησε να αναλάβει την υπόθεσή του.

Όπως δήλωσε ο κ. Κούγιας:

Τότε του ζήτησα να επιστρέψει το παιδί και τότε θα σε αναλάβω δωρεάν. Ανανέωσαμε το τηλεφωνικό μας ραντεβού το ίδιο βράδυ στις εννιά, αλλά δεν τηλεφώνησε ποτέ.

Στην κατάθεσή του ο κ. Κούγιας τόνισε ότι ”εύχομαι σαν πατέρας να βρεθεί σύντομα το παιδί”, ενώ μετά από αυτή την εξέλιξη, υπάρχει η πιθανότητα της άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών από τον εισαγγελέα.

Πλέον, οι έρευνες των αρχών στρέφονται στην Δυτική Αττική, ενώ οι αστυνομικές πηγές θεωρούν ότι βρίσκεται σε κάποιο κλειστό χώρο και ότι έχει και κάποια βοήθεια.

Η κατάθεση του δικηγόρου ελήφθη από τους αστυνομικούς με εντολή του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση, καθώς, σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Κούγια, συναντήθηκε με τον καταζητούμενο συζυγοκτόνο, σε περιοχή των Μεγάρων, τρεις μέρες μετά την δολοφονία, στις 8 Ιανουαρίου και ενώ οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του και την ανεύρεση του μικρού Φοίβου ήταν σε εξέλιξη σε όλη την Ελλάδα.

Για την συνάντηση αυτή οι αρχές ενημερώθηκαν μόλις χτες, από τις δηλώσεις του κ. Κούγια.

Μετά τις δηλώσεις του κ. Κούγια, επικοινώνησαν μαζί του αξιωματικοί από την Β. Ελλάδα, αλλά και από την Ασφάλεια Αττικής, στους οποίους επιβεβαίωσε τα όσα είχε πει.

Κατόπιν αυτού, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής επικοινώνησαν με τον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση ζητώντας παραγγελία για του πάρουν κατάθεση και ταυτόχρονα άρση απορρήτου για το κινητό του τηλέφωνο, ώστε να ερευνηθούν οι κλήσεις που του έγιναν το επίμαχο διάστημα.

Τελικά η παραγγελία του ανακριτή εστάλη στην Λάρισα, όπου στο μεταξύ είχε μεταβεί ο κ. Κούγιας για κάποια δίκη και σήμερα κλήθηκε και έδωσε κατάθεση.


σχετικα αρθρα