Ένα ολόλευκο τοπίο αντικρίζουν από το πρωί οι Λαρισαίοι αλλά και οι κάτοικοι των χωριών του νομού. 

Εξαιτίας της κακοκαιρίας, τα σχολεία όλων των βαθμίδων είναι κλειστά, τόσο στη Λάρισα, όσο και σε λοιπούς δήμους, ωστόσο  μέχρι στιγμής δεν έχουν σημειωθεί σοβαρά προβλήματα όσον αφορά την κυκλοφορία, ενώ από το μεσημέρι αναμένεται ύφεση της κακοκαιρίας.

Εδώ και αρκετές ώρες, από την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Θεσσαλίας, επιχειρούν σε όλο τον νομό, με έμφαση στις επαρχίες Φαρσάλων και Ελασσόνας, 12 εκχιονιστικά μηχανήματα και ρίχνουν αλάτι στους δρόμους, προκειμένου να παραμείνουν ανοιχτές οι οδικές αρτηρίες.

Ωστόσο, μία από τις επιπτώσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν οι Λαρισαίοι στη χιονισμένη πόλη είναι η ολισθηρότητα σε δρόμους και πεζοδρόμια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet. gr ήδη έχουν υπάρξει τρία – τέσσερα περιστατικά, κατά τα οποία συμπολίτες έπεσαν και χρειάστηκε η μεταφορά τους στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί το μέγεθος της βλάβης που έχουν υποστεί.

Τόσο στο ΕΚΑΒ, όσο και στα Επείγοντα του εφημερεύοντος Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, η κίνηση είναι αυξημένη σε ότι αφορά τα ορθοπεδικά περιστατικά.