ΕΛΛΑΔΑ

Η στιγμή του προπηλακισμού του Παναγόπουλου - Η απάντηση της ΓΣΕΕ

Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου 2016, 18:19 / Ανανεώθηκε 21 Ιανουαρίου 2016, 18:19
Η στιγμή του προπηλακισμού του Παναγόπουλου - Η απάντηση της ΓΣΕΕ
Facebook Twitter Whatsapp

«Τέτοιου είδους μεμονωμένα περιστατικά μόνο «καλές υπηρεσίες» σε κυβέρνηση και δανειστές μπορούν να προσφέρουν» τονίζει η ΓΣΕΕ σε ανακοίνωσή της για τις έντονες αποδοκιμασίες κατά του προέδρου Γιάννη Παναγόπουλου, στα Προπύλαια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Τέτοιου είδους μεμονωμένα περιστατικά μόνο «καλές υπηρεσίες» σε κυβέρνηση και δανειστές μπορούν να προσφέρουν» τονίζει η ΓΣΕΕ σε ανακοίνωσή της με αφορμή τις έντονες αποδοκιμασίες που δέχθηκε το μεσημέρι ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας, Γιάννης Παναγόπουλος, ενώ βρισκόταν στο  συλλαλητήριο των ελεύθερων επαγγελματιών και επιστημόνων στα Προπύλαια.

Όπως επισημαίνει ο«ι προσπάθειες μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού ατόμων, που καμία σχέση δεν είχαν με το επιστημονικό προσωπικό της χώρας, δε μπορούν να υπονομεύσουν την παρουσία της ΓΣΕΕ στο Συλλαλητήριο των Επιστημονικών φορέων, κατά της ασφαλιστικής απορρύθμισης που προωθεί η κυβέρνηση».

«Η Συνομοσπονδία διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση, ότι κανείς και με κανέναν τρόπο δε μπορεί να «σπάσει» το κοινό μέτωπο του αγώνα όλων των κοινωνικών ομάδων της χώρας, ενάντια στις καταστροφικές κυβερνητικές και μνημονιακές πολιτικές», τονίζει ακόμα και προσθέτει τα εξής:

«Είναι απόφαση της ΓΣΕΕ, στο πρόσφατο Γενικό της Συμβούλιο, να ενώσει τη φωνή διαμαρτυρίας της και με τους επιστημονικούς φορείς της χώρας (γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς) και θα συνεχίσει να το κάνει, σε έναν αγώνα που όπως όλα δείχνουν θα είναι μακρύς και δύσκολος.

Για τη ΓΣΕΕ η ενότητα, η μαζικότητα και η αγωνιστικότητα είναι η μόνη λύση και αποτελεί μονόδρομο για τους εργαζόμενους, ώστε να μην περάσουν οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί που εξαθλιώνουν κοινωνία και οικονομία».

Τις φωτογραφίες που ακολουθούν από τη στιγμή που τον φυγαδεύουν απο τα Προπύλαια αποτύπωσε με τον φωτογραφικό του φακό και δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος.