Στα «κάγκελα» οι αγρότες της Κρήτης - Αποφασίζουν για δυναμικότερες κινητοποιήσεις

Στα «κάγκελα» οι αγρότες της Κρήτης - Αποφασίζουν για δυναμικότερες κινητοποιήσεις

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους εμφανίζονται οι αγρότες της Κρήτης, διαμαρτυρόμενοι για τα ασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση, που έχουν ως αποτέλεσμα να αφανιστεί τελείως ο κλάδος τους.

Για το λόγο αυτό πραγματοποιούν σήμερα το απόγευμα παγκρήτια, παναγροτική συνάντηση στα γραφεία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηρακλείου, στη διάρκεια της οποίας θα αποφασιστεί η μορφή των κινητοποιήσεων που θα ξεκινήσουν τα επόμενα 24ωρα και σε τοπικό επίπεδο.

Το κλίμα που έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής καταδεικνύει την πρόθεση των αγροτών για κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους από την ερχόμενη Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί του Σαββάτου αγρότες από την περιοχή των Αρχανών προχώρησαν σε κινητοποίηση συμπαράστασης στους συναδέλφους τους της ηπειρωτικής Ελλάδας, που παραμένουν στα μπλόκα των εθνικών οδών.

Αγρότες της ευρύτερης περιοχής με τα τρακτέρ τους, απέκλειαν κατά διαστήματα το οδόστρωμα στον κόμβο των Αρχανών, και στον κόμβο του Αγίου Σώζοντα, χωρίς να έχουν υπάρξει ιδιαίτερα προβλήματα και εντάσεις. Η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα.

Πηγή: www.cretapost.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο