Το κατώφλι της εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Πολυγύρου θα περάσει αύριο ο Κλοντ Λέσι, ο οποίος συνελήφθη το πρωί σε αγροτική περιοχή έξω από την Ορμύλια Χαλκιδικής, ο οποίος αναζητούνταν εδώ και πολλές ημέρες καθώς άρπαξε τον 4χρονο γιο του και εξαφανίστηκε αφού σκότωσε, όπως φέρεται ότι ομολόγησε, τη σύζυγό του.

Έτσι εκτός από την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση που τον βαρύνει, σχηματίζεται επιπλέον δικογραφία για έκθεση του ανήλικου γιου του σε κίνδυνο ζωής.

Ο Λέσι εξακολουθεί να κρατείται στην ασφάλεια, ενώ κατά πληροφορίες, έχει καταθέσει ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα κινούνταν στα όρια του νομού Χαλκιδικής, καθώς αποπειράθηκε να διαφύγει αλλά δεν τα κατάφερε λόγω της ισχυρής κινητοποίησης των αστυνομικών αρχών.

Το πρωί ο ίδιος εθεάθη σε παράπηγμα από συμπατριώτες του, οι οποίοι συνομίλησαν μαζί του. Ο ένας από αυτούς έστειλε μήνυμα με το κινητό του τηλέφωνο στη σύζυγό του και εκείνη ειδοποίησε τους συγγενείς του 4χρονου γιου του Λέσι και την αστυνομία.

Το παιδί υποβλήθηκε σε προληπτικές εξετάσεις, ενώ το συνάντησαν ψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός της Ελληνικής Αστυνομίας, χωρίς να εντοπιστεί πρόβλημα υγείας.