Συνεχίζεται και σήμερα η κακοκαιρία, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με το κρύο να παραμένει τσουχτερό και παροδικές χιονοπτώσεις στις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, στα ημιορεινά και τα ορεινά, ενώ στα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα επικρατήσει παγετός.

Στην Αττική οι λίγες νεφώσεις παροδικά θα αυξηθούν, στα ανατολικά και τα βόρεια, όπου θα εμφανιστεί χιονόνερο και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Από το βράδυ αναμένεται βελτίωση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 11 βαθμούς και στα βόρεια έως 8 με 9. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη θα παρουσιαστούν νεφώσεις και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 7 βαθμούς.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -10 ως 7 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα σημειωθεί παγετός, κατά τόπους ολικός.

Στην Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, αναμένονται λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα νότια όπου θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και στα ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 5 και το Ιόνιο τοπικά βόρειοι εντάσεως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 11 βαθμούς και στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, αναμένονται λίγες νεφώσεις, στα ανατολικά τοπικά αυξημένες με χιονόνερο ή ασθενείς χιονοπτώσεις στις Σποράδες, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 11 βαθμούς και στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες με χιονόνερο και τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 10 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Στα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 10 βαθμούς και στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, εντάσεως 4 με 6 μποφόρ.