Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η πορεία που διοργάνωσε σήμερα το απόγευμα το ΠΑΜΕ. Οι συγκεντρωμένοι ξεκίνησαν από την Ομόνοια και κατέληξαν στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου, με την ηγεσία του ΠΑΜΕ, καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας, να καλεί τους εργαζόμενους σε δυναμική απεργιακή κινητοποίηση την ημέρα που θα κατατεθούν προς ψήφιση στη Βουλή τα νέα μέτρα. Η πορεία κατέληξε ειρηνικά παρά το γεγονός ότι για κάποιο χρονικό διάστημα στην πλατεία Συντάγματος ήταν παράλληλα οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ με τους "Αγανακτισμένους", που πραγματοποιούσαν την δική τους συγκέντρωση για δέκατη ημέρα.


Στο συλλαλητήριο συμμετείχε και η γγ του ΚΚΕ, η Αλέκα Παπαρήγα.

"Στη νέα ομοβροντία δανείων και μέτρων στην πλάτη του λαού, καλούμε τους εργαζόμενους σε μεγάλη γενική απεργία για να ακουστεί η φωνή του σε όλη την Ευρώπη και να φανεί ότι ο ελληνικός λαός δεν σκύβει το κεφάλι", είπε η κ. Παπαρήγα.
Νωρίτερα το πρωί, μέλη του ΠΑΜΕ κατέβασαν τη σημαία της ΕΕ από το κτήριο του υπουργείου Οικονομικών.

Συλλαλητήριο πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κυβερνητική πολιτική.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην οδό Εγνατία, μπροστά από το άγαλμα του Βενιζέλου, και οι διαδηλωτές κρατώντας σημαίες και πανό φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της ΕΕ.

Νωρίτερα το πρωί, μέλη του ΠΑΜΕ κατέβασαν τη σημαία της ΕΕ από το κτήριο του υπουργείου Οικονομικών.

πηγή: ΑΠΕ / Naftemporiki