current views are: 8

26 Ιανουαρίου 2016
Δημοσίευση07:30

Συγκλονίζει η γιαγιά του Φοίβου: «Ζητάει τη μαμά του»

Την Τετάρτη αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο ο 4χρονος Φοίβος, που είχε απαχθεί από τον 33χρονο συζυγοκτόνο στη Χαλκιδική. 

Δημοσίευση 07:30’

Την Τετάρτη αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο ο 4χρονος Φοίβος, που είχε απαχθεί από τον 33χρονο συζυγοκτόνο στη Χαλκιδική. 

Την Τετάρτη αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο ο 4χρονος Φοίβος, που είχε απαχθεί από τον 33χρονο συζυγοκτόνο στη Χαλκιδική

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 η γιαγιά του μικρού Φοίβου, το παιδί ήταν τελείως αφυδατωμένο και είχε πάθει σοκ. «Δεν μιλούσε, αλλά όταν συνήλθε περιέγραψε που έζησε για 18 ημέρες», είπε η Μαρία Μαυρομάτη

«Τώρα ζητάει την μαμά του, στην αρχή ζητούσε και τον μπαμπά του αλλά τώρα ζητάει μόνο την μαμά του» είπε εμφανώς συγκινημένη η γιαγιά του Φοίβου.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι «είναι έτοιμη να δώσει πολλά στα εγγόνια της», ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το παιδί της δεν θα γυρίσει πίσω.  

Τέλος, η γιαγιά σημείωσε ότι πέρα από τον Φοίβο και ο Ιάσονας, το άλλο παιδί της οικογένειας χρειάζεται υποστήριξη καθώς «όλα έγιναν μπροστά στα μάτια του».

Υπενθυμίζεται ότι ο συζυγοκτόνος ζήτησε και έλαβε από τον εισαγγελέα προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο, Τετάρτη. 

Σημειώνεται ότι εκτός από την πράξη της ανθρωποκτονίας, που τελέστηκε ανήμερα των Θεοφανίων, ο 33χρονος βαρύνεται με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο ζωής, επειδή άρπαξε τον 4χρονο γιο του, Φοίβο, περιπλανώμενος μαζί του σε διάφορες περιοχές του νομού Χαλκιδικής το διάστημα που εθεωρείτο φυγάς.