Τουλάχιστον 450 γυναίκες έπεσαν θύματα ενός 27χρονου απατεώνα απο την Έδεσσα, που τους υποσχόταν εργασία ως... μοντέλα σε διάσημο οίκο εσωρούχων της Αμερικης, ζητώντας τους να του στείλουν φωτογραφίες στις οποίες θα φορούν μόνο τα εσώρουχά τους!

Ο 27χρονος προσέγγιζε τα θύματα του μέσω διαδικτύου και για να γίνει ακόμη πιο πιστευτός, τους υποσχόταν πως για κάθε φωτογράφηση που θα έκαναν θα λάμβαναν από 350 έως 1000 ευρώ!

Παράλληλα όμως απαιτούσε από εκείνες την αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, βιογραφικού σημειώματος με διάφορα στοιχεία, μεταξύ άλλων σωματικές διαστάσεις καθώς και αυτοφωτογραφήσεις τους με εσώρουχα ή ημίγυμνες, ως δείγματα, προκειμένου να αξιολογηθούν και από έτερο συνεργάτη. 

Δυστυχώς για τα άτυχα... αγγελάκια, ποτέ δεν έλαβαν κάποιο τηλεφώνημα προκειμένου να συμμετάσχουν σε κάποια επίδειξη, αλλά διαπίστωσαν πως τα προσωπικά τους δεδομένα βρίσκονται στα χέρια ενός απατεώνα!

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες στο σπίτι του  27χρονου στην Έδεσσα,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν  φορητός Η/Υ, συσκευή tablet και φορητό ένα usb στα οποία ήταν αποθηκευμένες χιλιάδες αισθησιακές φωτογραφίες κατηγοριοποιημένες τουλάχιστον 32 γυναικών, μεταξύ των οποίων και των νεαρών, που κατήγγειλαν το περιστατικό στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.