Στις φυλακές των Γρεβενών και όχι στον Κορυδαλλό θα οδηγηθεί πιθανότατα σήμερα το απόγευμα ο πατριός του Κωστή Πολύζου, ενώ η μητέρα του θύματος θα οδηγηθεί, από βδομάδα, στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η αλλαγή αυτή προέκυψε αιφνιδίως για άγνωστο λόγο, πιθανότατα λόγω έλλειψης θέσεων στον Κορυδαλλό,  όπως μετέδωσε το kozanimedia.gr.

Το ζευγάρι κρίθηκε προφυλακιστέο με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κατά την απολογία τους χθες το πρωί στον ανακριτή Κοζάνης.

Όπως έγινε γνωστό, οι κατηγορούμενοι κατά την απολογία τους αρνήθηκαν τις πράξεις που τους βαρύνουν, και αφορούν ανθρωποκτονία από κοινού καθώς και πλαστογραφία μετά χρήσεως, ψευδορκίας και περιύβριση νεκρού, ενώ άκουσαν ανέκφραστοι την απόφαση της προφυλάκισής τους.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του 23χρονου είχαν χαθεί στις 18 Φεβρουαρίου του 2011, ενώ το πτώμα του βρέθηκε από κυνηγό επτά μήνες αργότερα, μισοθαμμένο, σε κτήμα του πατριού, κοντά στη Σιάτιστα. Το ζευγάρι, συνελήφθη την προηγούμενη Παρασκευή στην Ελευσίνα Αττικής, ύστερα από σχετικά εντάλματα που εξέδωσε ο ανακριτής Κοζάνης.