Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από τoν τραγικό θάνατο του 8χρονου στην Πάτρα.

«Ήμασταν μαζί στην κουζίνα, το τάισα και τον άφησα να πάει στον υπολογιστή… Μέσα σε 5 λεπτά το σπίτι γέμισε καπνούς και δεν μπορούσαμε να μπούμε στο δωμάτιο που ήταν το παιδί. Ο παππούς του κάηκε στην προσπάθειά του να βγάλει το παιδί από το δωμάτιο», λέει η τραγική γιαγιά περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν στο σπίτι της στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στις Εργατικές Κατοικίες Ιτεών στην Πάτρα, όπου έμελλε να βρει φρικτό θάνατο ο 8χρονος εγγονός της, άτομο με αναπηρία.

Ο συζυγός της γυναίκας νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, καθώς προσπάθησε να σώσει τον εγγονό του.

O 8χρονος μαζί με την αδελφή του, η οποία  βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο την ώρα της εκδήλωσης της πυρκαγιάς,  είχαν επισκεφθεί τους παππούδες τους για να περάσουν μαζί τους το Σαββατοκύριακο.

Η γυναίκα όταν πληροφορήθηκε την τραγική είδηση πως ο εγγονός της βρέθηκε απανθρακωμένος στο δωμάτιο του, δεν άντεξε και κατέρρευσε…!

Συνεχίζοντας η γιαγιά του 8χρονου σημείωσε: "Μέσα σε 5 λεπτά το σπίτι γέμισε καπνούς και δεν μπορούσαμε να μπούμε στο δωμάτιο που ήταν το παιδί. Ο παππούς του κάηκε στην προσπάθειά του να βγάλει το παιδί από το δωμάτιο".

Στο σπίτι βρισκόταν και η μικρότερη αδελφή του 8χρονου, η οποία όμως σώθηκε γιατί ήταν στο σαλόνι, ενώ ο παππούς του παιδιού έχει μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου με εγκαύματα.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο και φωτό: Patrastimes.gr