Συννεφιά, ήλιο κατά διαστήματα και ανέμους νότιους νοτιοδυτικούς θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα Κυριακή.

Πιο αναλυτικά:

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις πιο πυκνές στα βόρεια και ανατολικά. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις. Το θερμόμετρο από  6 έως 13 βαθμούς.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία παροδικές νεφώσεις με τοπικές ασθενείς βροχές. Στο Θρακικό νότιοι άνεμοι στα 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 3 έως 13 βαθμούς.
                                                                                            
Στη Δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο και στα νησιά του βορείου Ιονίου νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές στα δυτικά. Περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες το πρωί και το βράδυ. Η θερμοκρασία από 3 έως 16 βαθμούς.
 
Στην Κεφαλονιά και τον Πύργο παροδικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές. Στο Ιόνιο δυτικοί-νοτιοδυτικοί άνεμοι στα 3 με 5 μποφόρ.
 
Στην υπόλοιπη Πελοπόννησο παροδικές νεφώσεις με ηλιοφάνεια και τοπικές βροχές. Περιορισμένη ορατότητα το πρωί και το βράδυ. Η θερμοκρασία από 4 έως 18 βαθμούς.
 
Στη Κρήτη παροδικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές. Το θερμόμετρο από 9 έως 18 βαθμούς και οι άνεμοι νοτιοδυτικοί στα 3 με 5 μποφόρ.  
 
Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίουπαροδικές νεφώσεις και ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι δυτικοί και νότιοι μέχρι τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6 έως 16 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, τη κεντρική και Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία από 5 έως 19 βαθμούς.