Απόφαση για κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους πήραν σήμερα οι αγρότες που βρίσκονται στο μπλόκο του Κεφαλόβρυσου στην Αιτωλοακαρνανία, ενώ νέες αποφάσεις αναμένεται να πάρουν, σύμφωνα με πληροφορίες, αγρότες της Αχαΐας και της Ηλείας.

Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι αγρότες από το μπλόκο του Κεφαλόβρυσου έκαναν πορεία στο κέντρο του Αγρινίου, η οποία κατέληξε έξω από το κτίριο της ΔΟΥ, όπου στην συνέχεια έγινε συμβολική κατάληψη.

Στις 5:00 το απόγευμα οι αγρότες θα κλείσουν για έξι ώρες την εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων, ενώ όπως ανακοίνωσαν, θα δώσουν δυναμικό παρόν στην ενημερωτική εκδήλωση που οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στις 6:30 το απόγευμα στο Αγρίνιο, για το ασφαλιστικό.

Στο πλαίσιο κινητοποιήσεων, αγρότες θα κλείσουν την εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων στο ύψος της γέφυρας του Ευήνου από τις 7:00 το απόγευμα, έως της 9:00 το βράδυ. Νωρίτερα σήμερα, αγρότες της Ναυπακτίας έκλεισαν για τρεις ώρες την περιμετρική της Ναυπάκτου, ενώ αγρότες από την Βόνιτσα και το 'Ακτιο, απέκλεισαν για τέσσερις ώρες τον κόμβο του Αγίου Νικολάου.

Στην Αχαΐα, αγρότες αναμένεται να κλείσουν από τις 6:00 το απόγευμα έως τις 9:00 το βράδυ την εθνική οδό Πατρών - Πύργου, στον ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαΐας. Στο μεταξύ απόψε αναμένεται να συνεδριάσει η συντονιστική επιτροπή, προκειμένου να πάρει αποφάσεις σχετικά με τις κινητοποιήσεις που θα γίνουν την Πέμπτη, δηλαδή την ημέρα της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας.

Στην Αιγιάλεια, αγρότες προγραμματίζουν να κλείσουν την εθνική οδό Πατρών - Αθηνών, στο ύψος του Αιγίου, από τις 6:00 το απόγευμα, έως τις 10:00 το βράδυ. Στην Ηλεία, αγρότες παραμένουν στα δύο μπλόκα που υπάρχουν στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου και συγκεκριμένα στους κόμβους Κουρτεσίου και Μαραθιάς προχωρώντας σε ολιγόωρους αποκλεισμούς της εθνικής οδού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να πάρουν σήμερα αποφάσεις, για τις κινητοποιήσεις που θα κάνουν τις επόμενες ημέρες.