Σε σοβαρή κατάσταση, με εγκαύματα τρίτου βαθμού σε πρόσωπο και χέρια, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου ένας 65χρονος, ο οποίος αυτοπυρπολήθηκε προκειμένου να βάλει τέλος στην ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr το περιστατικό συνέβη στις 11 το βράδυ της Δευτέρας όταν ο 65χρονος περιέλουσε το σώμα του με βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκε.

Γείτονες είδαν την φωτιά και εισέβαλαν στο σπίτι, σπάζοντας την πόρτα ενώ από το σημείο περνούσε τυχαία και ένα περιπολικό της αστυνομίας που σταμάτησε για να ελέγξει την κατάσταση. Γείτονες και αστυνομικοί πήραν κουβέρτες και τις έριξαν στο σώμα του 65χρονου σβήνοντας την φωτιά ενώ στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε αρχικά στο ΠΑΓΝΗ και στη συνέχεια στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου.

Ωστόσο, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ενδέχεται να χρειαστεί η άμεση μεταφορά του σε ειδικό κέντρο εγκαυμάτων στην Αθήνα.

Ο  65χρονος που ζει και δραστηριοποιείται στους Κουνάβους είναι πατέρας τριών παιδιών ενώ η εν διαστάσει σύζυγός του μαζί με τα παιδιά του μένουν στην Αθήνα.