Στο στόχαστρο ομάδας αγνώστων που αποκόπηκε από το μπλοκ των αντιεξουσιαστών βρέθηκε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Πέρρος του ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9.84 ο οποίος δέχθηκε επίθεση με καδρόνια ενώ κάλυπτε δημοσιογραφικά το συλλαλητήριο και τα επεισόδια που ακολούθησαν για το ασφαλιστικό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του σταθμού ο δημοσιογράφος δέχθηκε επανειλημμένα χτυπήματα στο κεφάλι, το πρόσωπο, την πλάτη και στον θώρακα με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται αυτή την ώρα για προληπτικούς λόγους.

Συγκεκριμένα, μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, με ράμματα στο μέτωπο και στο σαγόνι, ενώ υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και σύμφωνα με τους γιατρούς δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Για προκλητική ενέργεια που επιχειρεί να πλήξει την ελευθεροτυπία και να τρομοκρατήσει τους λειτουργούς της ενημέρωσης, κάνει λόγο ο Δήμος Αθηναίων, σε ανακοίνωσή του με την οποία καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε ο δημοσιογράφος του «Αθήνα 9,84» Δημήτρης Πέρρος.

«Η επίθεση κουκουλοφόρων στον δημοσιογράφο του 984 Δ.Πέρρο, αποσκοπεί στην τρομοκράτηση των λειτουργών του τύπου. Καταδικάζουμε απερίφραστα» αναφέρει σε μήνυμά του στο Twitter ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Τα επεισόδια και την επίθεση καταδίκασε δια του εκπροσώπου της η ΝΔ. «Οι λίγοι γνωστοί άγνωστοι με τις κουκούλες, διέλυσαν την έκφραση αγανάκτησης των πολλών. Καταδικάζουμε απερίφραστα τα σημερινά θλιβερά επεισόδια. Όπως πάντα, άλλωστε, καταδικάζουμε τη βία από όπου κι αν προέρχεται. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στο δημοσιογράφο που χτυπήθηκε και του ευχόμαστε να γίνει γρήγορα καλά», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Κουμουτσάκος.

Την επίθεση καταδίκασε και το ΠΑΣΟΚ κάνοντας λόγο για ακόμη ένα δείγμα τυφλής βίας που απειλεί τη Δημοκρατία.