Αιφνιδιαστική παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν νωρίς το πρωί αστυνομικοί έξω από το Μέγαρο Μαξίμου κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση.

Δέκα περίπου ένστολοι έφτασαν πεζή από την Ηρώδου Αττικού έχοντας κρυμμένα κάτω από τις στολές τους πλακάτ με διάφορα συνθήματα.

Οι αστυνομικοί μόλις έφτασαν έξω από το κτίριο άπλωσαν τα πλακάτ με τα συνθήματα κατά του ασφαλιστικού.

Παρά τον αιφνιδιασμό που υπήρχε η παράσταση διαμαρτυρίας κράτησε περίπου 40 λεπτά σε ήρεμο κλίμα και οι αστυνομικοί αποχώρησαν από το σημείο. 

Οι ίδιοι ανανεώνουν το ραντεβου τους για τις 4 το απογευμα στο κτίριο της παλαιάς βουλής όπου και θα πραγματοποιηθεί η πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση για το ασφαλιστικό

Υπενθυμίζεται όπως έχει γράψει ήδη το newpost οι ένστολοι έχουν αποφασίσει να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη από τους αγρότες και άλλες κοινωνικές τάξεις.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους:

«Καλούμε τους συναδέλφους μας στην ενέργεια και στην αποστρατεία, να μεταφέρουν το αγωνιστικό μήνυμά μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, συμβάλλοντας στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης διαμαρτυρίας μας, που αποσκοπεί στην αποτροπή των επαχθών για τους ένστολους σχεδιασμών της Κυβέρνησης και στην ικανοποίηση υπερώριμων αιτημάτων για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των Σωμάτων Ασφαλείας».