Από ασφυξία προήλθε ο θάνατος της 59χρονης, που έπεσε θύμα ληστείας στον Πειραιά. 
 
Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την έκθεση του ιατροδικαστή. Η 59χρονη μαζί με τον 75χρονο σύζυγό της έπεσαν τα ξημερώματα της Κυριακής θύματα ληστείας από τρία άτομα, μέσα στην οικία τους στον Πειραιά, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 25.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, έφραξαν το στόμα και τη μύτη της 59χρονης, είτε με τα χέρια είτε με κάποιο μαξιλάρι, προκειμένου να μη φωνάξει και τους αποκαλύψει.

Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής εστιάζονται στη μαρτυρία του 75χρονου συζύγου, προκειμένου να μπορέσουν να εντοπίσουν τους δράστες.

Σημειώνεται ότι η 59χρονη ακινητοποιήθηκε από τα τρία άτομα την ώρα που επέστρεψε στο σπίτι από έξοδο με το σύζυγό της, ο οποίος καθυστέρησε να ανέβει στον 5 όροφο του διαμερίσματος όπου διέμεναν, αφού προσπαθούσε να παρκάρει το ΙΧ αυτοκίνητό του.

Οι δράστες ερεύνησαν όλους τους χώρους του σπιτιού αρπάζοντας χρήματα και χρυσαφικά, ενώ όταν έφθασε στο σπίτι και ο σύζυγος τον ακινητοποίησαν και αυτόν και τον έδεσαν. Κάποια στιγμή ο 75χρονος, όπως είπε, κατάφερε να λυθεί και στο διπλανό δωμάτιο βρήκε νεκρή τη σύζυγό του.