Εντυπωσιάζουν με τα κατορθώματά τους και αποδεικνύουν πως μια γυναίκα μπορεί να κάνει τα πάντα. Είναι οι πιο πετυχημένες γυναίκες του κόσμου και το αξίζουν. Όλες βρίσκονται σε θέσεις-κλειδιά και κινούν τα νήματα σε μερικούς από τους μεγαλύτερους οργανισμούς του πλανήτη. Εσείς, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ρίξετε μια ματιά στα κατορθώματά τους και να εμπνευστείτε.

1.Patricia A. Woertz
Η 58χρονη Patricia Woertz είναι Διευθύντρια, Διευθύνουσα Σύμβουλος και Πρόεδρος της Archer Daniels Midland. Αν απολυθεί, η αποζημίωσή της ανέρχεται στα 11.4 εκατομμύρια δολάρια, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για μια γυναίκα εργαζόμενη των καιρών μας.

2.Angela F. Braly
Είναι μόλις 49 ετών και είναι Διευθύντρια, Διευθύνουσα Σύμβουλος και Πρόεδρος της ασφαλιστικής εταιρείας WellPoint. Σε περίπτωση απόλυσης θα αποζημιωθεί με 13.5 εκατομμύρια δολάρια, ένα ποσό κερδισμένο με αίμα και σκληρή δουλειά.

3.Indra K. Nooyi
Είναι 55 ετών, Διευθύντρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της PepsiCo και η ενδεχόμενη αποζημίωσή της ανέρχεται στα 16.2 εκατομμύρια δολάρια.

4.Irene B. Rosenfeld
Είναι η Διευθύντρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Kraft Foods και είναι 58 ετών. Η ενδεχόμενη αποζημίωσή της ανέρχεται στα 19.3 εκατομμύρια δολάρια και η καριέρα της έχει περάσει από πολλές φουρτούνες.

5.Lynn L. Elsenhans
Είναι η Διευθύντρια, Διευθύνουσα Σύμβουλος και Πρόεδρος της Sunoco, μεγάλης εταιρείας πετρελαίου, ετών 54 και με πιθανή αποζημίωση τα 11.7 εκατομμύρια δολάρια.


Πηγή: queen.gr