Τα Μπλόκα συνεχίζουν οι αγρότες της Πελοποννήσου ενώ το απόγευμα οι εκπρόσωποι των ανεξάρτητων μπλόκων συνεδριάζουν στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, για να καθορίσουν τη στάσης τους, ενόψει της συγκέντρωσης που προγραμματίζεται στην Αθήνα την Παρασκευή και για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους.

Στην Κορινθία, η νέα εθνική οδός είναι κλειστή για πάνω από δύο εβδομάδες ενώ σήμερα οι αγρότες θα κλείσουν και την παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου στο Καλαμάκι, από τις 17:00 το απόγευμα έως τις 20:00 το βράδυ. Ακόμη σημειώνεται ότι όταν είναι κλειστή και η παλαιά εθνική οδός, η κυκλοφορία διεξάγεται από μικρή παράκαμψη μέσα από το χωριό Καλαμάκι Κορινθίας.

Επίσης στον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης - Κορίνθου, οι αγρότες της Αρκαδίας θα κλείσουν στα διόδια Νεστάνης από τις 18:00 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα απόψε και για όσο είναι κλειστός ο αυτοκινητόδρομος, ενώ η κυκλοφορία διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - Άργους μέσω Αχλαδόκαμπου.

Τώρα στην Αργολίδα, οι αγρότες θα μείνουν στα μπλόκα τους σε Δαλαμανάρα και Κουτσοπόδι με ανοικτούς δρόμους και στη Λακωνία, σήμερα το απόγευμα οι αγρότες θα κλείσουν την γέφυρα του Ευρώτα στην εθνική οδό Σπάρτης – Τρίπολης από τις 18:00 το απόγευμα έως τις 20:00 το βράδυ. Όσο είναι κλειστή η γέφυρα Ευρώτα η κυκλοφορία για ΙΧ επιβατικά θα διεξάγεται από παράκαμψη 54 περίπου χιλιομέτρων, τμήμα του οποίου είναι χωματόδρομος από το χωριό Σκούρα, ενώ μεγάλα αυτοκίνητα πρέπει να ακολουθήσουν τη διαδρομή Σπάρτη - Καστόρι - Λογγανίκος - Μεγαλόπολη.