Σοκαρισμένη η μικρή κοινωνία της Παραβόλας στο Αγρίνιο αδυνατεί να συνειδητοποιήσει τα άιτια που οδήγησαν έναν 22χρονο άνδρα να δολοφονήσει μετα ίδια του του χέρια την 44χρονη μητέρα του με τρεις μαχαιριές, αφού πρώτα είχε μαχαιρώσει τον 18χρονο αδελφο του στην ωμοπλάτη, το βράδυ της Δευτέρας.

Ο δράστης σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ, βρισκόταν υπο την επήρρεια μέθης την στιγμή του φονικού. Αρχικά είχε έντονο διαπληκτισμό με τον αδελφό του, για αδιευκρίνιστους λόγους. Η μητέρα του, προσπάθησε να μπει στην μέση για να χωρίσει απο τον καυγά τα δύο αδέλφια, αγρότες στο επάγγελμα. Ο δράστης αρχικά μαχαίρωσε τον αδελφό του και στην συνέχεια μέσα στην ζάλη της μέθης του, μαχαίρωσε την μητέρα του τρεις φορές στην κοιλιακή χώρα. 

Αμέσως μετά την πράξη του τηλεφώνησε σε ένα άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης του και του εκμυστηρεύτηκε την πράξη του ενώ του είπε πως ήθελε να αυτοκτονήσει. Ο δράστης και ο φίλος του συναντήθηκαν, με τον 22χρονο μητροκτόνο να παραδίδει στον φίλο του το μαχαίρι του φονικού. Μετά απο εκτεταμένες έρευνες των αστυνομικών, ο 22χρονος εντοπίστηκε και ο φίλος του παρέδωσε το μαχαίρι στους αστυνομικούς, ενώ παρέδωσε και τον μητροκτόνο.

Ο αδερφός του δράστη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια σε κατάσταση σοκ, πήγε στο σπίτι του προκειμενου να θρηνήσει την μητέρα του. Η οικογένεια του δράστη ήταν γνωστή στην Παραβόλα και σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχαν δώσει αφορμές στο παρελθόν.

Πηγή Βίντεο και φωτό: cityvoice.gr