Η τύχη του «χαμογέλασε» αλλά αυτός δεν το πίστευε! Ο λόγος για τον 60χρονο βιοπαλαιστή από τη Ρόδο, που κέρδισε το ένα από τα δύο υπερτυχερά Τζόκερ και θα εισπράξει πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ!

Όπως αναφέρει η rodiaki, ο υπερτυχερός δεν γνώριζε ότι το δελτίο αξίας 2,5 ευρώ που κατέθεσε στο πρακτορείο του Σάκη Καλαθενού στην Ιαλυσό, κέρδισε 1,2 εκατ. ευρώ, αλλά ούτε είχε ακούσει ή διαβάσει την προηγούμενη μέρα ότι στη Ρόδο έπεσε το ένα από τα δύο χρυσά δελτία!

Ο 60χρονος, μπήκε στο πρακτορείο χθες το πρωί, κρατώντας στα χέρια του το χρυσοφόρο δελτίο. Όπως κάνει κάθε φορά, πήγε στον πράκτορα του ΟΠΑΠ και αφού του το έδωσε στον πράκτορα τον ρώτησε αν κερδίζει.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε ο ίδιος ο πράκτορας, όταν είδε ότι το δελτίο ήταν εκείνο που κέρδισε 1,2 εκατ. ευρώ, του το ανακοίνωσε χαμηλόφωνα! Ο 60χρονος όμως, που όπως αποδείχθηκε δεν ήταν καν υποψιασμένος, δεν μπορούσε να το συνειδητοποιήσει!

Πόσα είπατε ότι κέρδισα; 1 εκατομμύριο 200.000 χιλιάδες ευρώ;
Μάλιστα του απάντησε ο πράκτορας. 
Είστε σίγουρος; 
Πιο σίγουρος δεν γίνεται, του απάντησε με χαμόγελο ο πράκτορας.

Ο ίδιος του έδωσε συμβουλές να τηρήσει την ανωνυμία του αφενός και αφετέρου για το πώς θα εισπράξει τα χρήματα μέσω του ΟΠΑΠ στον λογαριασμό του. Ο συγκεκριμένος υπερτυχερός, ήταν συστηματικός παίκτης του πρακτορείου, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Ηρακλειδών. Έπαιζε κάθε εβδομάδα μικρά ποσά και κάθε φορά έρχονταν και έφερνε την επόμενη μέρα το δελτίο του, δίνοντάς το στον πράκτορα για να του πει αν κέρδιζε και τι ακριβώς. Δεν είχε κερδίσει στο παρελθόν σημαντικά ποσά. Ήταν όμως τακτικός παίκτης του τζόκερ και του Λόττο κάθε εβδομάδα.