Καθυστερεί η μεταφορά της Ντένιας Παράσχη από τη Ζάκυνθο, που συγκίνησε το πανελλήνιο με την περιπέτεια της υγείας της, στη Βοστώνη. Σύμφωνα με τον πατέρα της, το ταξίδι σωτηρίας της 28χρονης μπλοκάρεται για γραφειοκρατικούς λόγους, την ώρα που το πρωθυπουργικό αεροσκάφος βρίσκεται σε αναμονή.

Όπως δήλωσε ο πατέρας της στο tilegrafima.gr, έχει προκύψει εμπλοκή με τη μεταφορά της κόρης του στην Αμερική.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα χρήματα που απαιτούνται για να γίνει το ταξίδι και η θεραπεία για τη σπάνια μορφή καρκίνου που έχει στην καρδιά έχουν συγκεντρωθεί, ενώ ακόμη και το πρωθυπουργό αεροσκάφος είναι σε ετοιμότητα για να τη μεταφέρει στο ζωής στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ωστόσο, τα εμπόδια δεν έχουν εξαλειφθεί, με την οικογένεια Παράσχη να κάνει αγώνα δρόμου.

Όπως μεταδίδει το tilegrafima.gr, οι δύο θεράποντες ιατροί από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο Αθηνών μέχρι στιγμής δεν έχουν υπογράψει τα απαραίτητα έγγραφα, ώστε να φύγει η Ντένια για τις ΗΠΑ, αφού – όπως λένε – είναι ένα πολύ μακρινό ταξίδι και υπάρχουν κίνδυνοι. Αντίθετα, είναι σύμφωνοι ώστε να μεταβεί σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης.

Παράλληλα, ο πατέρας της Ντένιας ευχαριστεί θερμά όλους τους Ελληνες για τη μεγάλη και άμεση ανταπόκριση, αλλά τονίζει πως τη στιγμή που η κόρη του δίνει τον αγώνα της ζωής της, αυτός και η οικογένειά του καλούνται να λύσουν τα γραφειοκρατικά ζητήματα που φαίνεται πως είναι και αυτά τεράστια.