Συγκλονίζουν τα μηνύματα κραυγής της κόρης της σαράντα τετράχρονης από το Αγρίνιο που μαχαιρώθηκε από τον είκοσι δύο ετών γιό της. Σε μηνύματα της που ανεβάζει στο Facebook η είκοσι δύο ετών κόρη της αδικοχαμένης μητέρας φαίνεται να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά από τον άδικο θάνατο της μητέρας της.

Συγκεκριμένα γράφει στο προσωπικό της προφίλ: «Που είσαι μαμά, που;». Λίγο αργότερα συνεχίζει τις αναρτήσεις της στο Facebook γράφοντας «Μπορεί μεταξύ μας να υπάρχουν χιλιάδες χιλιόμετρα μέχρι τον ουρανό αλλά σε σκέφτομαι συχνά γιατί η αγάπη δεν μετριέται από την απουσία αλλά από το μέρος που σε έχω μέσα στην καρδιά. Σ' αγαπάω μαμά μου. Δε μπορώ να το πιστέψω όλο αυτό... Μου φαίνεται όλο ένα ψέμα αλλά δεν είναι... Πώς θα το αντέξω, πώς...;».

Ενώ σε άλλη της δημοσίευση αναφέρει:

Να μείνω να κάνω τι; Να φύγω να πάω πού; Έφυγες και όλα μοιάζουν όνειρο κακό.. Μανούλα μου δεν το σηκώνει η καρδιά μου ότι μου έφυγες. Ό,τι και να κάνω ,όπου και να πάω στο μυαλό μου έρχεσαι εσύ... Νομίζω πως ακούω να λες συνέχεια το όνομα μου και γυρίζω να κοιτάξω αν θα σε δω κάπου για να σε πάρω αγκαλιά. Έφυγες και μου φταίνε τα πάντα. Τουλάχιστον ξέρω ότι εκεί που είσαι δεν κινδυνεύεις και ότι θα είσαι ασφαλής. Κάποια μέρα θα ξανασυναντηθούμε και θα είμαστε όπως πριν. Μου λείπεις ήδη. Δεν έχω δει πιο όμορφη μαμά και ούτε θα δω. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να σταματούσα τα πάντα. Πού θα σε βρω τώρα; Θα ζω μόνο με τις αναμνήσεις μας και σε ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα... Καλό ταξίδι μαμά... Να μας προσέχεις...Σ' ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΙ», αναφέρει σε άλλο σπαρακτικό μήνυμα της η νεαρή κοπέλα, που προσπαθεί να βρει δύναμη να αντέξει τον τραγικό χαμό της μητέρας της.