Άγνωστο παραμένει για την ώρα το τι θα γίνει με την 28χρονη Ντένιας Παράσχη από τη Ζάκυνθο, η ιστορία της οποίας συγκίνησε το πανελλήνιο, μετά τις αντιρρήσεις που προέβαλαν οι θεράποντες ιατροί να ταξιδέψει μέχρι τη Βοστώνη, προκειμένου να διακομιστεί σε ειδική Ογκολογική Κλινική, κρίνοντας ότι διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο θεράπων γιατρός στο Ωνάσειο, όπου έχει μεταφερθεί, αρνήθηκε να υπογράψει την διακομιδή της με αεροπλάνο στην Αμερική, εξαιτίας των προβλημάτων και την έλλειψη του απαραίτητου ιατρικού και νοσηλευτικού εξοπλισμού που δεν θα είχε η κοπέλα κατά την διάρκεια της πτήσης.

Ωστόσο οι γιατροί είναι θετικοί στο να μεταβεί σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης, που είναι πιο κοντά σε σχέση με τις ΗΠΑ.

Το προγραμματισμένο ραντεβού για το νοσοκομείο της Βοστώνης είναι για την Πέμπτη και σύμφωνα με το imerazante.gr ξεπεράστηκαν τα εμπόδια και παρά τις αντιρρήσεις των γιατρών η κοπέλα θα μεταβεί στη Βοστώνη, πιθανότατα με πτήση της Lufthansa, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Στο μεταξύ όπως έγινε χθες γνωστό, χάρη σε παρέμβαση του Ζακυνθινού  βουλευτή και υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή έχει διατεθεί για την μεταφορά της το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ενώ τεράστια είναι η προσφορά και κινητοποίηση του κόσμου στη συλλογή χρημάτων.

Όπως δήλωσε νωρίτερα σήμερα ο πατέρας της Ντένιας στο tilegrafima.gr, έχει προκύψει εμπλοκή με τη μεταφορά της κόρης του στην Αμερική, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο, τα χρήματα που απαιτούνται για να γίνει το ταξίδι και η θεραπεία για τη σπάνια μορφή καρκίνου που έχει στην καρδιά έχουν συγκεντρωθεί.