Το μεσημέρι-απόγευμα στη Μακεδονία τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά και πιθανώς στα ορεινά των υπολοίπων περιοχών. Άνοδος της θερμοκρασίας κυρίως στα δυτικά προβλέπεται για σήμερα, Δευτέρα. Αναλυτικά:

Μακεδονία, Θράκη: λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και στη Μακεδονία θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Στα ορεινά της Μακεδονίας και πιθανώς της Θράκης θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία κυρίως στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα νοτια 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Θεσσαλίας και της ανατολικής Στερεάς. Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα νοτια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα βόρεια πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: αραιές νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια θα είναι πυκνότερες. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και το βραδύ στα ανατολικά και νοτια μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες στα γύρω ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.