Παράδειγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης έδωσε πλήθος κόσμου που ανταποκρίθηκε στην έκκληση της 28χρονης Ντένιας Παράσχη από τη Ζάκυνθο και μέσα σε λίγες ημέρες συγκεντρώθηκαν τα χρήματα που απαιτούνταν προκειμένου να διακομιστεί στη Βοστώνη για θεραπεία κατά του καρκίνου.

Όπως ανέφερε η οικογένεια σε μήνυμα στη σελίδα του Facebook που δημιουργήθηκε με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων, έχουν ήδη συγκεντρωθεί αρκετά χρήματα για να καλύψουν το ταξίδι και τα έξοδα της νοσηλείας της κοπέλας.

Μάλιστα η οικογένεια αφού ευχαριστεί τον κόσμο για την βοήθεια απευθύνει έκκληση να μην συνεισφέρει άλλο και ενημερώνει ότι σύντομα θα ανακοινώσει και το ακριβές ποσό. Παράλληλα καλεί να διατεθούν για άλλο σκοπό τα χρήματα που προορίζονταν για την Ντένια από σειρά προγραμματισμένων εκδηλώσεων.

Συγκεκριμένα το μήνυμα της οικογένειας αναφέρει τα εξής:

Είμαστε τόσο συγκινημένοι, όσο και έκπληκτοι με την αμεσότατη ανταπόκριση και στήριξή σας. Γι’ αυτό, θέλουμε να είμαστε έντιμοι απέναντι σε όλους εσάς που μας στηρίξατε. Το ποσό που έχετε μέχρι τώρα συγκεντρώσει πιστεύουμε ότι είναι προς το παρόν αρκετό για τη δαπάνη της νοσηλείας της Ντένιας. Γι’ αυτό θα σας παρακαλούσαμε να σταματήσετε να συνεισφέρετε οικονομικά από εδώ και πέρα. Τα έσοδα από τις εκδηλώσεις που έχουν ήδη διοργανωθεί, θα παρακαλούσαμε να δοθούν για κάποιον άλλο καλό σκοπό. Το ακριβές ποσό που έχει συλλεγεί, θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες (λόγω εμβασμάτων από το εξωτερικό), έτσι ώστε να έχετε μια πλήρη εικόνα. Αναμένουμε να διευθετηθούν κάποια διαδικαστικά θέματα και ελπίζουμε ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων σύντομα να βρεθούμε στη Βοστώνη. Οι λέξεις ίσως δεν αρκούν για να εκφραστεί η ευγνωμοσύνη μας απέναντι στον καθέναν από εσάς που βοήθησε να κρατηθεί ζωντανή η ελπίδα της Ντένιας.

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

Η οικογένεια Παράσχη και ο Σπύρος Ζαφειριάδης.