Στιγμές αγωνίας στα χέρια τριών Ρομά έζησε το βράδυ της Πέμπτης μια 85χρονη γυναίκα, που την κράτησαν όμηρο για τουλάχιστον 2 ώρες μέσα στο σπίτι της στην οδό Σπυρίδη στον Βόλο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newpost, οι τρεις άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι λίγη ώρα μετά τις εννιά το βράδυ με σκοπό να ληστέψουν την γυναίκα η οποία διαμένει μόνη σε μονοκατοικία.
 
Την στιγμή εκείνη διερχόταν του σημείου ένα συμβατικό αυτοκίνητο της ασφάλειας και οι αστυνομικοί εντόπισαν μια γυναίκα να είναι ανύσηχη στην γωνία του σπιτιού. Άμεσα κατέβηκαν απο το όχημα και ζήτησαν τα στοιχεία της. Μόλις έγιναν αντιληπτοί απο τους Ρομά, εκείνοι ταμπουρούθηκαν στο σπίτι κρατώντας όμηρο την ηλικιωμένοι γυναίκα. Στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που περικύκλωσαν το σπίτι και ζήτησαν απο τους ληστές να παραδοθούν. Ακολούθησαν διαπραγματεύσεις και τελικά οι τρεις Ρομά παραδόθηκαν.
 
Τόσο αυτοί όσο και η γυναίκα που έπαιζε ρόλο «τσιλιαδόρου» είναι σεσημασμένοι. Πληροφορίες απο τον Βόλο αναφέρουν πως αναζητήται μια ακόμη συνεργός τους. Ανάστατοι γείτονες της ηλικιωμένης παρακολουθούσαν την εξέλιξη της ομηρίας απο απόσταση ασφαλείας. Στη γυναίκα που στο παρελθόν είχε πέσει ξανά θύμα ληστών, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και  είναι καλά στην υγεία της.