current views are: 8

13 Φεβρουαρίου 2016
Δημοσίευση09:00

Το τελευταίο αντίο στον υποπλοίαρχο Αναστάσιο Τουλίτση (φωτό)

Θρήνος στην εξόδιο ακολουθία του υποπλοιάρχου Αναστάσιου Τουλίτση που τελέστηκε στον Ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Δημοσίευση 09:00’

Θρήνος στην εξόδιο ακολουθία του υποπλοιάρχου Αναστάσιου Τουλίτση που τελέστηκε στον Ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Θρήνος στην εξόδιο ακολουθία του υποπλοιάρχου Αναστάσιου Τουλίτση που τελέστηκε στον Ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Στην κηδεία του άτυχου αξιωματικού, που έχασε τη ζωή του από την πτώση του Agusta Bell του Πολεμικού Ναυτικού στη νήσο Κίναρο, έδωσαν το παρών τόσο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, όσο και ο αναπληρωτής υπουργός, Δημήτρης Βίτσαςενώ τιμές απέδωσαν αγήματα του Πολεμικού Ναυτικού.

Το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο Υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης μαζί με τους άλλους δύο χειριστές, τον Κωνσταντίνο Πανανά και τον Ελευθέριο Ευαγγέλου απονηώθηκε από την φρεγάτα ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ, στο πλαίσιο της άσκησης ΑΣΤΡΑΠΗ 2/16, για την εκτέλεση άσκησης.

Στις 2:45 όμως τα ξημερώματα της 11ης Φεβρουαρίου χάθηκε κάθε ίχνος του ελικοπτέρου καθώς και η επαφή μαζί του. Στις 4:40 τα ξημερώματα εντοπίσθηκε θερμικό ίχνος του, από τις θερμικές κάμερες των ελικοπτέρων Σικόρσκι του Πολεμικού Ναυτικού και του Σούπερ Πούμα της Πολεμικής Αεροπορίας, βορειοδυτικά της Κινάρου.

Λίγες ώρες αργότερα στις, 7:01 εντοπίσθηκαν συντρίμμια του ελικοπτέρου.


σχετικα αρθρα