Την παρέμβαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση προκάλεσε καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Περιστερίου σύμφωνα με την οποία μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου επιτέθηκε και ξυλοκόπησε εργαζόμενο ΑΜΕΑ στο Δήμο κατά τη διάρκεια συνεδρίασης.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕ/ΟΤΑ αφού καταδικάζει το περιστατικό της χειροδικίας σε βάρος εργαζομένου κάνει λόγο για ανοίκεια συμπεριφορά που δεν αρμόζει σε αιρετό εκπρόσωπο εργαζομένων.

Και συμπληρώνει:

Καταδικάζουμε το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου Νικόλαο Πατσή που προφανώς αδυνατεί να συμπεριφερθεί όπως αρμόζει σε «αιρετό εκπρόσωπο εργαζομένων», δείχνοντας ανοχή στην κριτική και σεβασμό στην διαφορετική άποψη.

Καλούμε το σύνολο των εργαζομένων του Δήμου Περιστερίου να καταδικάσει και να απομονώσει τον Νικόλαο Πατσή που μόνο ως «εκπρόσωπος των εργαζομένων» δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί!!!

Καλούμε επίσης κάθε συλλογικό συνδικαλιστικό φορέα και στέλεχος να πάρει θέση ξεκάθαρη απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές που αμαυρώνουν το συνδικαλιστικό κίνημα και δεν συνάδει με την «εργατική ταξική συνείδηση».

Το συνδικαλιστικό κίνημα την δύσκολη αυτή περίοδο δεν ανέχεται, δεν συμβιβάζεται, δεν ενσωματώνει, δεν συγκαλύπτει συμπεριφορές που δυστυχώς ως εξαιρέσεις συναντώνται, άμεσα όμως οφείλει να καταδικάζει και να απομονώνει!!!