current views are: 5

15 Φεβρουαρίου 2016
Δημοσίευση08:14

Για μια… θέση πάρκινγκ η άγρια δολοφονία στον Πύργο

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας οδηγείται σήμερα ο 48χρονος, που κατηγορείται για τον φόνο 47χρονου στον Πύργο. 

 

Δημοσίευση 08:14’

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας οδηγείται σήμερα ο 48χρονος, που κατηγορείται για τον φόνο 47χρονου στον Πύργο. 

 

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας οδηγείται σήμερα ο 48χρονος, που κατηγορείται για τον φόνο 47χρονου στον Πύργο

Οι αστυνομικές αρχές κάνουν λόγο για ασήμαντη αφορμή, σχολιάζοντας τα κίνητρα του δράστη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο 48χρονος είχε θυμώσει με το θύμα, επειδή στάθμευε το όχημά του κοντά στο σπίτι του.

«Του έλεγα να μην παρκάρει εκεί…», φέρεται να έχει ισχυριστεί ο ίδιος. Έτσι, τη στιγμή που ο 48χρονος βγήκε από το αυτοκίνητό του και κατευθυνόταν προς το σπίτι του, ο δράστης τού επιτέθηκε και του κατάφερε πέντε θανατηφόρες μαχαιριές, μπροστά τα έκπληκτα μάτια των περαστικών και κατοίκων, που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο. 

Στη συνέχεια, ο δράστης επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και ετράπη σε φυγή, ενώ για το θύμα ήταν ήδη αργά, αφού είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στο σημείο και στο Νοσοκομείο του Πύργου, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την ώρα του φονικού, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου με την συνδρομή και των αστυνομικών της ΟΠΚΕ, άρχισαν να «χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη. Τελικά, νωρίς το πρωί της Κυριακής, τον εντόπισαν σε αγροτικό δρόμο στις Κολιρέικες παράγκες και τον συνέλαβαν. 

Σε βάρος του δράστη έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία.


σχετικα αρθρα