Σε βλέπει "σοβαρά" ή είσαι για εκείνον άλλη μία γυναίκα στο τεφτέρι του; Είσαι η "σχέση" του ή είσαι το "θα δούμε" του; Ένας άντρας σου δείχνει τα σημάδια που θα σε βοηθήσουν να βγάλεις τα συμπεράσματά σου... Για να είμαστε ειλικρινής μια γυναίκα το έχει από τις πρώτες μέρες στο μυαλό της. Έχει ανάγκη να αισθανθεί πως η σχέση την οποία μόλις ξεκίνησε, έχει προοπτικές, έχει μέλλον. Και κυρίως ότι είναι αυτό που θα έλεγες κι εσύ "σοβαρή"! Πόσο ανταποκρίνεται όμως η σχέση σου, σε αυτή που έχεις στο μυαλό σου;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ
Κι όμως υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα σημάδια που θα πρέπει να σε καθησυχάσουν. Συμπεριφορές ενός άνδρα που θα σου δείξουν ότι σκέφτεται "μελλοντικά" για σένα. Ότι ίσως να είσαι ...the one and only!
 
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ακόμη κι αν τα δεις, μην μου το πεις! Δεν θέλεις να τον δεις να κατεβαίνει στο περίπτερο για... τσιγάρα, έτσι;1. Κάνει σχέδια για το μέλλον μαζί σου
Όταν ένας άνδρας κάνει σχέδια για ταξίδια και διακοπές με μια γυναίκα, τότε σίγουρα δεν σε έχει για μια βραδιά. Ειδικά όταν στο ίδιο ταξίδι θα μπορούσε να πάει άνετα με τους κολλητούς του φίλους.


2. Βρίσκει χώρο για εσένα στη ντουλάπα
Μπορεί να σου φαίνεται κλισέ, αλλά όταν ένας άνδρας νιώσει την ανάγκη να καθαρίσει την κατά τα άλλα ακατάστατη ντουλάπα του για εσένα, τα πράγματα είναι όντως σοβαρά. Δε μιλάμε για συγκατοίκηση, έχει περάσει όμως ένα εύλογο χρονικό διάστημα που πηγαινοέρχεσαι σπίτι του. Πάντα με μια μικρή βαλίτσα σαν να είσαι αεροσυνοδός έτοιμη για πτήση.
Αν δεν τον συγκινήσει κάποια στιγμή η ταλαιπωρία αυτή, τότε μάλλον θα πρέπει να ανησυχείς. Όταν τα πράγματα παίρνουν τον... σοβαρό δρόμο θα στο πει από μόνος του: "Βρε, αγάπη μου δεν αφήνεις μερικά ρούχα για όσα βράδια κοιμάσαι εδώ;"


3. Καλεσμένη σε γάμο δίπλα του;
Μπορεί για εσένα ο γάμος να είναι ένα πρώτης τάξεως κοσμικό γεγονός, οι άνδρες όμως συνήθως τα βαριούνται αυτά! Μόνο αν πρόκειται για τον κολλητό του φίλο, θέλει πραγματικά να παραστεί! Αν λοιπόν σου ζητήσει να έρθεις μαζί του στο γάμο κάποια μακρινής ξαδέρφης του από το χωριό -ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα γνωρίσεις ολόκληρη την οικογένεια- το πιθανότερο είναι πως το κάνει για να μην πλήξω. Δεν είναι κακό. Σημαίνει πως περνάει καλά μαζί σου και θέλει να σε έχει δίπλα μου. Εκεί όμως που πρέπει να είσαι σίγουρη πως το θέμα πάει καλά, είναι όταν σου ζητήσει να έρθεις στο γάμο του καλύτερού του φίλου. Άσε που και μόνο το γεγονός πως ο κολλητός του πήρε τη μεγάλη απόφαση, τον κάνει πιο δεκτικό σε πιο σοβαρές σχέσεις.


4. Σου ζητά να κοιμηθείτε αγκαλίτσα
Ο άνδρας όταν πέφτει στο κρεβάτι με μια γυναίκα δύσκολα μπορεί να συγκρατηθεί. Εκτός κι αν είναι χρόνια παντρεμένος. Όταν λοιπόν φτάσει εκείνη η στιγμή που θα έχει την ανάγκη να σε αγκαλιάσει σφιχτά και να κοιμηθείτε χωρίς να κάνετε σεξ, τότε η σχέση έχει περάσει σε άλλο στάδιο. Και πριν προλάβεις να γκρινιάξεις πως δε σε θέλει πια, αναλογίσου πως "Άλλο αγάπη και άλλο σεξ" που έλεγε και το εύθυμο τραγουδάκι.


Πηγή: t-life.gr