Κρίσιμα είναι τα δύο 24ωρα για την πορεία της υγείας της μιας από τις δύο κοπέλες που επέβαιναν στο μοιραίο αυτοκίνητο με τον Παντελή Παντελίδη, η οποία νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός». Υπεβλήθη σε χειρουργείο στον δεξιό πνεύμονα και στο δεξιό άνω και κάτω άκρο. Η μετεγχειρητική της κατάσταση κρίνεται σταθερή, ωστόσο κρίσιμα θεωρούνται τα δυο πρώτα 24ωρα, μετά τα χειρουργεία.

Η δεύτερη κοπέλα, σύμφωνα με τους γιατρούς, φέρει κατάγματα, είναι σε καλύτερη κατάσταση και νοσηλεύεται στο θάλαμο της ορθοπεδικής πτέρυγας του Ευαγγελισμού.

Η μητέρα της 30χρονης κοπέλας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τόνισε:

«Εγώ το είδα στο facebook ότι είχε τροχαίο ο Παντελίδης και ότι είχε και δύο κοπέλες μαζί του. Επειδή ήταν φίλοι με την κόρη μου, τρώγανε, βγαίνανε, είχαν καλές σχέσεις, λέω “έχει πλάκα να ήταν μαζί”.

Για τον Παντελή τι να πω… Συλλυπητήρια στην οικογένειά του», είπε η μητέρα της 30χρονης ενώ όταν τελείωσε το χειρουργείο της κόρης της, είπε: «Καλά είναι, καλά πήγε το χειρουργείο.

Είναι κρίσιμες οι επόμενες ώρες, αλλά μέχρι στιγμής είναι σταθερή η κατάσταση. Το έχουν χειρουργήσει το παιδί στο θώρακα, στο πόδι και στο χέρι. Στην εντατική είναι. Ευτυχώς το χέρι και το πόδι έχουν σωθεί».