Καθώς το καλοκαίρι είναι πλέον γεγονός ήρθε και η στιγμή να διαλέξετε και το άρωμα που σας ταιριάζει. Η μυρωδιά είναι ο πρώτος και σημαντικός παράγοντας που «τραβάει» τους ανθρώπους μεταξύ τους. Στον ερωτικό τομέα, ερευνητές, σας διαβεβαιώνουν πως πρώτα η «μύτη» ερωτεύεται το έτερο ήμισυ και μετά η καρδιά ή ο εγκέφαλος. Για το λόγο αυτό και το γαλλικό τεύχος του Marie Claire σας βοηθάει για να διαλέξετε το σωστό άρωμα που θα έχει απαλή μυρωδιά για να θυμίζει καλοκαίρι!

Πρώτα θα κάνετε ένα ψυχογράφημα του εαυτού σας. Τι χρώματα σας αρέσουν, τι αίσθηση θέλετε να αποπνέετε, που κινείστε και προπάντων πως ντύνεστε. Αν θέλετε να προβάλλετε τη θηλυκή σας πλευρά στο έπακρον, καλό θα είναι να διαλέξετε ένα πιπεράτο, γήινο άρωμα που μοιάζει σα φυσική μυρωδιά του δέρματος σας μετά από μπάνιο. Είναι πολύ πιο ερωτικό και σίγουρα καθόλου ανταγωνιστικό.

Γυναίκες με λευκές επιδερμίδες δοκιμάστε φρουτώδη αρώματα ή μυρωδιές που θυμίζουν την πούδρα. Αν το ντύσιμο σας συνδυάζεται και ανάλογα -pin up girl- να είστε σίγουρες ότι όλοι μα όλοι θα εντυπωσιαστούν θετικά στο πέρασμα σας.

Μελαχρινές γήινες κανονικές γυναίκες τολμήστε κάτι με βάση τη βανίλια, για εξωτικό, περιπετειώδες στιλ που θα κάνει τους άνδρες να σας ακούν κι όχι μόνο να σας βλέπουν να μιλάτε. Ψάξτε το άρωμα προσεκτικά και φροντίστε να μην είναι διαθέσιμο παντού για να σας κάνει μοναδική.

Αποφύγετε τα έντονα αρώματα για καλοκαίρι και τολμήστε ακόμη και τις ειδικές boutiques που φτιάχνουν αρώματα με βάση τον τύπο του δέρματος σας και την επιθυμητή μυρωδιά που επιθυμείτε και ο ειδικός θα εγκρίνει ότι σας πάει.