current views are: 11

19 Φεβρουαρίου 2016
Δημοσίευση18:44

Στο πατρικό του σπίτι η σορός του Παντελή Παντελίδη – Ξέσπασαν σε χειροκροτήματα οι γείτονες (φωτό)

Μέσα σε ένα λευκό φέρετρο έφτασε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στο πατρικό του σπίτι στη Νέα Ιωνία, η σορός του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Δημοσίευση 18:44’

Μέσα σε ένα λευκό φέρετρο έφτασε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στο πατρικό του σπίτι στη Νέα Ιωνία, η σορός του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Μέσα σε ένα λευκό φέρετρο έφτασε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στο πατρικό του σπίτι στη Νέα Ιωνία, η σορός του αδικοχαμένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ο οποίος σκοτώθηκε με δραματικό τρόπο σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Πέμπτης. Εκατοντάδες άνθρωποι, γείτονες και φίλοι του δημοφιλούς τραγουδιστή, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα μόλις ο ”Παντελής τους”, όπως φώναζαν, έφτασε στη γειτονιά τους. Η κηδεία του 32χρονου τραγουδιστή θα γίνει αύριο στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης, ενώ η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, στις 2 το μεσημέρι, ενώ από τις 10 το πρωί η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, έπειτα από έκκληση των ανθρώπων που τον θαύμαζαν.

Η πρωτοφανής αγάπη του απλού κόσμου στον 32χρονο τραγουδιστή εκφράζεται από χθες με εκατοντάδες σημειώματα με στίχους των τραγουδιών του, αλλά και λουλούδια, που αφήνονται στον τόπο της τραγωδίας στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, όπως και στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ του πατέρα του στη Νέα Ιωνία και στην καφετέρια του αδελφού του στην ίδια περιοχή. 

Την ίδια ώρα, οι εξομολογήσεις των γειτόνων του στους δημοσιογράφους που έσπευσαν στο σπίτι του Παντελή Παντελίδη, συγκλονίζουν. Όλοι μιλούν για την καλοσύνη και την καθαρότητα της ψυχής του νέου παιδιού που ξεκίνησε με μια κιθάρα από τη γειτονιά του και έφτασε στην κορυφή του λαϊκού τραγουδιού.

Όπως λένε, ο ”Παντελής τους” βοηθούσε πολλά νέα παιδιά, με τα οποία μεγάλωσαν μαζί, και το τελευταίο διάστημα ήταν άνεργα ή οι οικογένειές τους αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα. ‘‘Έβαζε χρήματα σε ένα φάκελο και έβρισκε κάποιον γνωστό του, στον οποίο έλεγε να δώσει τα χρήματα σε παιδιά της γειτονιάς, με την προϋπόθεση να μην πει ποτέ ότι του τα έδωσε εκείνος” λέει μια γυναίκα που ζει σε διπλανό σπίτι από της οικογένειας Παντελίδη. 

Ο νεαρός τραγουδιστής το τελευταίο διάστημα είχε επιστρέψει στο σπίτι των γονιών του, μετά από μια σύντομη περίοδο όπου νοίκιαζε ένα σπίτι στην Άνω Βούλα. 

Λύγισε η γιαγιά του…

«Αχ Παντελάκη μου… Τον χάσαμε τον Παντελάκη μου, το παιδί μου…» ήταν τα σπαρακτικά λόγια της γιαγιάς του, η οποία λυγίζει μπροστά στις κάμερες που βρίσκονται νυχθημερόν έξω από σπίτι του τραγουδιστή. Ο Παντελής ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη Νέα Ιωνία


σχετικα αρθρα