Ξέσπασε η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του Παύλου Φύσσα που δολοφονήθηκε από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά. Μία ημέρα μετά την αποφυλάκιση του Γ. Ρουπακιά η Μάγδα Φύσσα λέει ότι νιώθει προδομένη που ο άνθρωπος που σκότωσε το παιδί της θα βγει από την φυλακή και ζητάει την απονομή δικαιοσύνης.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, η Μ. Φύσσα τόνισε:  

«Κανείς δεν περίμενε ότι θα περνούσαν 30 μήνες και δεν θα είχε γίνει τίποτα. Κανείς δεν το περίμενε και κανείς δεν ρωτάει πώς αντέχουμε», είπε και ζήτησε από τους αρμόδιους να «σκύψουν το κεφάλι και να δουν με σοβαρότητα το θέμα».

Όπως εξηγεί, «είναι η δίκη του αιώνα, όχι μια απλή δίκη» και αναφερόμενη στον Γιώργο Ρουπακιά διερωτάται: «ο ίδιος είναι κατ' ομολογία δολοφόνος. Πώς βγαίνει έξω; Ας μου εξηγήσει κάποιος αυτούς τους νόμους». 

Πάντως η ίδια επιμένει ότι δεν ήταν ένας τυχαίος φόνος αλλά οργανωμένη δολοφονία.

«Να σκύψουν το κεφάλι τους οι αρμόδιοι αυτοί που έχουν σχέση με την υπόθεση, να δώσουν άδειες να μπορεί να συνεχιστεί η δίκη, δεν γίνεται να παραμείνει έτσι αυτό. Πρέπει να συνεχιστεί, τουλάχιστον τώρα, να κάνουν κάτι. Δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος για όλα αυτά, αλλά θα έπρεπε να το δουν λίγο διαφορετικά», τονίζει.