Λαβράκι έβγαλαν οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου μετά τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, τα οποία εμπλέκονται στη διοργάνωση πάρτι σε μπαρ στο Ηράκλειο, όπου μαζί με τα ποτά στους προσκεκλημένους, θα σερβίρονταν και ναρκωτικές ουσίες.

Έτσι μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών προχώρησαν στη σύλληψη ενός 41 και ενός 31, οι οποίοι και ήταν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 41χρονος συλληφθείς, βρέθηκε μία ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κεταμίνης.

Σε έρευνα που ακολούθησαν τόσο στο σπίτι του 41χρονου όσο και στο σπίτι του 31χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11 αυτοσχέδιες συσκευασίες με συνολικά 486,1 γραμμάρια κάνναβης, 2 αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα κεταμίνης, αυτοσχέδια συσκευασία η οποία περιείχε 126 γραμμάρια λευκής σκόνης άγνωστης σύστασης για τη νόθευση ναρκωτικών ουσιών, 7 αυτοσχέδια τσιγάρα τα οποία περιείχαν κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό, 2 ημερολόγια με ιδιόχειρες σημειώσεις ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών και ονομάτων, 3 τρίφτες κάνναβης, κυνηγετικό όπλο και το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ.

Την ώρα που αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι του μεγαλύτερου της παρέας, στο χώρο βρίσκονταν μία γυναίκα και ένας άνδρας, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’αυτοφώρω να κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Μάλιστα εκείνη την ώρα η γυναίκα προσπάθησε να ξεφορτωθεί συσκευασία με μικροποσότητα χασίς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι με τα άτομα, που εμπλέκονται στην υπόθεση και το κοινωνικό τους προφίλ, ενώ ανάμεσα στις ναρκωτικές ουσίες, που θα προσφέρονταν στους συμμετέχοντες του πάρτι, ήταν και ναρκωτικά “δυνατά”, που πραγματικότητα σε κάνουν να χάνεις την πραγματικότητα.