Να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό αύριο ζητά ο Βαγγέλης Μπούτας, Πρόεδρος της Πανελλήνιας επιτροπής μπλόκων. Μιλώντας το πρωί στον Γιώργο Παπαδάκη ο κ. Μπούτας τόνισε ότι στη σημερινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό θα παρευρεθούν οι μεγαλοαγρότες, αφού όπως είπε, τα αιτήματά τους είναι να φύγουν οι μικροί και οι μεσαίοι αγρότες.

"Χθες αποφασίσαμε να ζητήσουμε συνάντηση την Τρίτη με τον Πρωθυπουργό για να του καταθέσουμε τα 5 αιτήματά μας. Τα αιτήματά μας είναι διαφορετικά από των μεγαλοαγροτών" είπε και εξήγησε ότι "μόνοι τους λένε ότι είναι μεγαλοαγρότες καθώς ζητούν να φύγουν οι μικροί και μεσαίοι. Να χαρακτηρίζονται αγρότες μόνο αυτοί που είναι το εισόδημα τους 60% από αγροτικές εργασίες".

Μάλιστα ο κ. Μπούτας αναφερόμενος στην κυβέρνηση και στο κάλεσμα που απηύθυνε στους αγρότες να καθίσουν σήμερα στο τραπέζι του διαλόγου ο κ. Μπούτας τόνισε ότι "η κυβέρνηση ακολουθεί τακτική να μας βάλει να διαχωριστούμε στην σύσκεψη και να τρίβει τα χέρια της από χαρά". 

Αν σήμερα βγουν θετικά πράγματα ο κ. Μπούτας είπε ότι θα είναι αποτέλεσμα συνολικά των αγροτών που παλεύουν. "Δεν βγήκαμε στον δρόμο με αίτημα να συναντηθούμε αλλά με αίτημα να μην μας παίρνουν τα 8 ευρώ από τα 10 που θα βγάλουμε".