Ιδιαίτερα δυσαρεστημένη από την επικείμενη φυλάκιση του Γιώργου Ρουπακιά στις αρχές Μαρτίου εμφανίστηκε σε συνέντευξή της η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα, υπογραμμίζοντας ότι ''εμάς μας σκότωσαν, αλλά κάθε μέρα μας χώνουν και πιο βαθιά το μαχαίρι''.

«Ξέραμε ότι στους 30 μήνες θα βγει, αλλά δεν περιμέναμε με τίποτα ότι θα είχε τόσο πολύ καθυστερήσει το δικαστήριο» σύμπληρωσε η μητέρα του Παύλου Φύσσα, επισημαίνοντας ότι ζήτησε να υπάρξει αυστηρή αστυνομική φύλαξη του Ρουπακιά μετά την αποφυλάκισή του και να βρίσκεται σε κάθε δικάσιμο στο δικαστήριο.

«Μην ακούσουμε ότι ο δολοφόνος έφυγε» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την κ. Φύσσα: 

Βλέπουμε το κτήνος αυτό, το οποίο δεν έχει δείξει καμία μετάνοια γι' αυτό που έχει κάνει, αντιθέτως μπαίνει μέσα και καμαρώνει, τους κατηγορούμενους τους περισσότερους να μην εμφανίζονται στο δικαστήριο, τους ίδιους τους δικηγόρους τους να είναι προκλητικοί. Έμάς μας σκότωσαν, αλλά κάθε μέρα μάς χώνουν και πιο βαθιά το μαχαίρι.

 Την ίδια στιγμή, η μητέρα του αδικοχαμένου μουσικού ζήτησε να προχωρήσει και να τελειώσει επιτέλους αυτή η δίκη, ενώ υποστήριξε ότι «γίνεται οτιδήποτε είναι δυνατόν, για να καθυστερήσουν» και για να εξευτελιστεί η υπόθεση.

«Αυτή τη στιγμή δεν δικάζεται μόνο ο δολοφόνος του Παύλου, δικάζεται όλη η Χρυσή Αυγή» κατέληξε η κ. Φύσσα.