Συνεχίζονται τα μπλόκα των αγροτών στη Βόρεια Ελλάδα, με τους αγρότες να έχουν το βλέμμα στραμμένο στις εξελίξεις και στην συνάντηση με τον πρωθυπουργό. 

Το σημερινό δελτίο των κινητοποιήσεων για την κεντρική και βόρεια Ελλάδα έχει ως εξής:

  • Στον νομό Χαλκιδικής, έχουν στηθεί τέσσερα μπλόκα, στον κόμβο Γοματίου στην Ιερισσό, στα Νέα Μουδανιά, τη Νέα Καλλικράτεια και τον Πολύγυρο. «Σήμερα δεν προβλέπεται κάποια κινητοποίηση, ενώ αργότερα το βράδυ έχει προγραμματιστεί γενική συνέλευση» δήλωσε ο συντονιστής του μπλόκου στον κόμβο Μουδανιών, Βαγγέλης Μισαηλίδης.
  • Παραμένουν τα μπλόκα των Κοκκινογείων και Προσοτσάνης του νομού Δράμας, χωρίς ωστόσο να έχουν προγραμματίσει κάποια επιπλέον κινητοποίηση για σήμερα.
  • Υπό κατάληψη παραμένει η Εγνατία Οδός στον κόμβο των Κερδυλλίων. Δεν προβλέπεται, προς το παρόν, να κλείσει η δίοδος για την παρακαμπτήριο, στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας.
  •  Στον νομό Κιλκίς, όπου έχουν στηθεί δύο μπλόκα στα τελωνεία των Ευζώνων και της Δοϊράνης, στα σύνορα Ελλάδας-πΓΔΜ, στο πρώτο θα συνεχιστεί και σήμερα ο αποκλεισμός (12:00-15:00 και 20:00-23:00) και στο δεύτερο η διέλευση θα κλείσει από τις 18:00 έως τις 22:00.
  • Στα διόδια των Μαλγάρων, από τις 12 το μεσημέρι ξεκινά εκ νέου ο αποκλεισμός. «Δεν πρόκειται να ανοίξουμε μέχρι να δούμε τι μέλλει γενέσθαι και αν τελικά η κυβέρνηση αποδεχτεί την πρόταση της Νίκαιας για συνάντηση με τα 69 μπλόκα που συμμετείχαμε στη χθεσινή συνάντηση» τόνισεο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου, Αχιλλέας Καμπούρης.
  •  Σε αποκλεισμό παραμένει για τέταρτη εβδομάδα ο κόμβος του Νησελίου επί της Εγνατίας Οδού στο τμήμα Θεσσαλονίκης-Βέροιας. Εκπρόσωποι και μέλη της συντονιστικής του μπλόκου συμμετέχουν με την ομάδα των Τεμπών στον σημερινό διάλογο με τον κ. Τσίπρα.
  •  Στον νομό Πέλλας, η απόφαση που ελήφθη αφορά κλείσιμο των κόμβων: Μελισσίου, Μαυροβουνίου, Μεσημερίου, Αλυσίδας Βεγορίτιδας και Αψάλου (18:00-21:00) και Γυψοχωρίου (17:00-17:30).
  • Στον νομό Πιερίας, στο Αιγίνιο, ο δρόμος θα κλείσει από τις 17:00 έως τις 22:00, σύμφωνα με το μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου Γιάννη Καρακασίδη, ενώ στην αερογέφυρα Αλεξιάδη στην Κατερίνη, ο δρόμος άνοιξε μετά τα μεσάνυχτα και όλη μέρα θα παραμείνει ανοιχτός, σύμφωνα με το μέλος της συντονιστικής επιτροπής, Χρήστο Βάγια.
  •  Στη σερβική γέφυρα στα Γιαννιτσά, δεν θα γίνει καμία κινητοποίηση. Τονίζεται ότι οι συμμετέχοντες στο μπλόκο έχουν υπογράψει με την ομάδα των Τεμπών.