Για απόπειρα βιασμού, προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις διώκονται δύο άτομα 29 και 23 ετών που συνελήφθησαν στην Κομοτηνή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην δικογραφία, το πρωί 14ης Φεβρουαρίου 2016 στην Κομοτηνή, ο 29χρονος επιτέθηκε σε 20χρονη και με τη χρήση σωματικής βίας επιχείρησε να τη βιάσει, πλην όμως δεν ολοκλήρωσε την πράξη του και τράπηκε σε φυγή.

Ο ίδιος δράστης, κατηγορείται ότι τον Οκτώβριο του 2015, σε είσοδο πολυκατοικίας στην Κομοτηνή, παρενόχλησε σεξουαλικά 19χρονη, προσβάλλοντας την γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών προέκυψε επίσης ότι, τις πρώτες πρωινές ώρες της 13ης Ιανουαρίου 2016, στην Κομοτηνή, ο 23χρονος δράστης πλησίασε 22χρονη και προέβη σε ασελγείς χειρονομίες σε βάρος της, προσβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο την γενετήσια αξιοπρέπεια της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις τρεις υποθέσεις, μόνο η μία είχε καταγγελθεί στις αρμόδιες διωκτικές Αρχές, ενώ οι υπόλοιπες προέκυψαν μετά από αστυνομική έρευνα.