current views are: 5

26 Φεβρουαρίου 2016
Δημοσίευση11:33

Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες της Κρήτης

Συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο φορολογικό και το ασφαλιστικό οι αγρότες της Κρήτης, παραμένοντας στα μπλόκα.

Δημοσίευση 11:33’

Συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο φορολογικό και το ασφαλιστικό οι αγρότες της Κρήτης, παραμένοντας στα μπλόκα.

Συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο φορολογικό και το ασφαλιστικό οι αγρότες της Κρήτης, παραμένοντας στα μπλόκα.

Οι αγρότες του Οροπεδίου Λασιθίου παραμένουν στο μπλόκο της περιοχής των Μαλίων, έχοντας προχωρήσει σε αποκλεισμό της Εθνική Οδού ενώ στα Πραιτώρια συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους με το μπλόκο που έχουν στήσει. Παράλληλα ο Αγροτικός Σύλλογος Ηρακλείου ανακοίνωσε ότι το απόγευμα στις 18.30 θα πραγματοποιηθεί κινητοποίησή στον κόμβο της Φορτέτσας στο Ηράκλειο κάνοντας λόγο για «μέτρα που δεν δίνουν καμία διέξοδο στους μικρομεσαίους αγρότες οι οποίοι παλεύουν για την επιβίωσή τους».

Στο μεταξύ σε ανακοίνωση του το παγκρήτιο αγροτικό τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι «Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός στη σημερινή ασφυκτική συγκυρία, προσπαθεί να εφαρμόσει μια δύσκολη συμφωνία με τους δανειστές, για να αποχτήσει το δικαίωμα να διεκδικήσει την αναδιάρθρωση του χρέους, ως της πιο βασικής προϋπόθεσης για την έξοδο της χώρας από την κρίση».

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζει ότι: «από την πρώτη συζήτηση με τον πρωθυπουργό απουσίαζε η Κρήτη, με ευθύνη των ίδιων των «εκπροσώπων» του αγροτικού χώρου του νησιού. Εκείνων που προτιμούν τα τηλεοπτικά παράθυρα, αντί του πρωθυπουργικού τραπεζιού. Αυτών που επιδίδονται στους εντελώς απαράδεκτους προπηλακισμούς βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ». 


σχετικα αρθρα