Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές το πρωί στη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο και βαθμιαία βελτίωση αναμένει για σήμερα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.  Στα ίδια περίπου επίπεδα θα είναι η θερμοκρασία.

Αναλυτικότερα η πρόγνωση του καιρού :

Στην Αττική ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί έντασης 3 με 4 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές το πρωί στη Θράκη και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί έντασης 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία πάντως θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται παροδικές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 και βαθμιαία 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια πρόσκαιρα 5 μποφόρ και  το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου ενώ  στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και τη νύχτα νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές τις πρωινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση αναμένονται στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου, και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.