Ένας ομογενής απο την Γεωργία, ηλικίας 34 ετών,  είναι ο δράστης της δολοφονίας της 59χρονης γυναίκας που έχασε τη ζωή της απο ασφυξία στις 7 Φεβρουαρίου μετά απο εισβολή που πραγματοποίησε μαζί με δύο συνεργούς του στο διαμέρισμά του θύματος στην Γρηγορίου Λαμπράκη στον Πειραιά.

Οι τρείς δράστες είχαν εισέλθει στο διαμέρισμα του αντρόγυνου έχοντας καλυμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων του και αφού τους ξυλοκόπησαν στην συνέχεια τους ακινητοποίησαν και τους λήστεψαν χρήματα και κοσμήματα. Μόλις ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας κατάφερε να λυθεί απο τα δεσμά του, διαπίστωσε πως η σύζυγός του ήταν πεσμένη αναίσθητη σε άλλο δωμάτιο του διαμερίσματος και άμεσα κάλεσε την αστυνομία.

Το πρωί της 25ης Φβρουαρίου αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν τον 34χρονο ενώ προσπαθούσε να παραβιάσει την πόρτα ενός αυτοκινήτου στον Πειραιά και τον προσήγαγαν. Κατά την διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησε πως εκείνος και δυο ακόμη ομοεθνείς του ήταν οι δράστες της ληστείας που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της γυναίκας.

Μάλιστα ο δράστης περιέγραψε με λεπτομέρειες, ισχυριζόμενος ότι τη στιγμή που αυτός και οι δύο υπήκοοι Γεωργίας συνεργοί του, ερευνούσαν τους χώρους του διαμερίσματος, το θύμα επέστρεψε και μόλις εισήλθε προσπάθησε να την ακινητοποιήσει με τη χρήση βίας, ωστόσο όταν αυτή άρχισε να φωνάζει της έκλεισε τους αεροφόρους οδούς μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της.