Ανοιχτοί είναι από τις 12 το μεσημέρι οι δρόμοι της Άρτας και Πρέβεζας που παρέμεναν κλειστοί εδώ και σχεδόν 40 ημέρες από αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής, καθώς αποχώρησαν σήμερα και αυτοί από τα μπλόκα.

Αφού έφυγαν από τα μπλόκα πραγματοποίησαν συμβολική πορεία με τα τρακτέρ, στην πόλη της Άρτας και στην κωμόπολη Λούρος, για να επισημάνουν, όπως τόνισαν, ότι αποχωρούν με την υπόσχεση πως θα επιστρέψουν εάν δεν ικανοποιηθούν από την κυβέρνηση όλα τα αιτήματά τους.

Ωστόσο, η Παμπρεβεζάνικη επιτροπή αγώνα αγροτοκτηνοτρόφων - αλιέων- γεωτεχνικών, ξεκινά εξορμήσεις ενημέρωσης, οι οποίες θα κορυφωθούν με τη πραγματοποίηση ανοιχτής συνέλευσης το επόμενο διάστημα και εξέδωσε ανακοίνωση που μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Συνεχίζουμε τον αγώνα, δεν υποχωρούμε, δεν σκύβουμε το κεφάλι. Το επόμενο διάστημα μέχρι τη κατάθεση του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου, συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις, οργανώνουμε μέτωπο αγροτοκτηνοτρόφων, εργαζομένων, ανέργων, συνταξιούχων, νεολαίας και αυτοαπασχολούμενων. Να συμμετέχουμε όλοι στη 48ωρη απεργία που έχει ήδη προκηρυχθεί. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις μαζί με τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα και τη νεολαία, για την ανατροπή των προτάσεων της κυβέρνησης».